Salut.de aproape un an sunt posesorul unui logan ambiance 1,4 din 2004.masina am cumparat-o la mana a doua de la un cunoscut si este intr-o stare buna fata de alte loganuri din acelasi an.modificari: muzica si deschiderea portbagajului din interior, ele fiind realizate cu ajutorul a doi prieteni buni pe viitor,insonorizat macar portbagajul(cat de curand o sa ma bucur de asta ) si in rest ce sa mai vreau... sa mearga la fel cum a mers pana acum! Poze
My Car :)
Collapse
X
-
Salut.ms tuturor de aprecieri,intr-adevar wooferul e ceva mai deosebit azi in fata scolii m-a rugat o doamna sa dau mai incet ca ii vibreaza geamurile la casa eh... modestia asta pe masina am dat 4mii,dar am avut un discount semnificativ pentru ca imi este o cunostinta fff buna.la vremea aia,din ce am vazut se dadeau cu 5mii deci... e mai lenesa ea asa, 1,4 dar am realizat intr-un final ca singura pretentie pe care trebuie sa o ai la o masina e sa mearga,si momentan isi face foarte bine treaba
Comment
-
Sa o stapanesti sanatos!
Cati km are masina? La 4.000 euro ai luat-o destul de ieftin.
Comment
-
Cand am luat masina avea in jur de 29k km,acum are 36k km.cum am spus,a contat mult ca suntem si cunostinte bune in general sunt multumit de masina,mai ales ca nu am unele probleme cum ar fi rugina(chiar ma speriasem si azi am aflat ca de fapt e ceara... in fata la apan ) si masina merge bine tinand cont ca face 4 ani de-acum.ma batuse gandul sa o dau mai departe atunci,castigam cam o mie.in seara asta am observat ca se aude geamul din fata de pe partea soferului,scartaie sau ceva.vreo idee?
ps:momentan strang bani(mai am cam un milion de strans) pentru insonorizare.boxe pe spate... as pune si nu as pune in acelasi timp,ma mai gandesc.oricum player-ul actual cu boxele stock se aude muuuuult diferit fata de casetofon, ce sa-i faci,daca imi luam sony xplode era mai bine da stii cum e,de ce sa dai 500 de ron pe un pioneer cand mai bine dai 250-300 pe un sony nu?Last edited by adu89; 9 April 2008, 23:27.
Comment
-
Nice car! Sa o stapanesti sanatos si sa o conduci cu muzica taree
Comment
-
Weekendul trecut am facut prima pana din viata mea.aveam tot ce imi trebuia la mine:cric,rezerva,cheia de prezoane... dar exista o problema:cum dracu scot rezerva de acolo? in final am reusit dar dupa aia jumate de cauciuc era rosu la cat s-a frecat de tabla.am fost am facut rezerva si cand sa o bag la loc surpriza: nu mai intra.m-am chinuit vreo jumate de ora,am vazut ca nu vrea si nu vrea,am zis sa tai fierul ala care o tine fixa.zis si facut.dupa ce am bagat rezerva la loc troncanea la fiecare groapa.am pus un fel de burete sub ea dar cam degeaba... mentionez ca wooferul nu puteam sa il scot din anumite motive.a mai patit cineva asa?Are cineva vreo solutie?
Comment
Comment