If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
pai din cate vad, nu stiu sigur, dar cred ca ia furat mp3-ul, oricum nasoala treaba,sper sa ii prinda,si-au dat seama acuma cum sa deschida loganuri,ai dracu' de cretini
PS:alarma nu ai pe ea?Daca nu,orienteaza-te catre una si pune-ti!
pai din cate vad, nu stiu sigur, dar cred ca ia furat mp3-ul, oricum nasoala treaba,sper sa ii prinda,si-au dat seama acuma cum sa deschida loganuri,ai dracu' de cretini
PS:alarma nu ai pe ea?Daca nu,orienteaza-te catre una si pune-ti!
Stai linistit ca nu numai loganurile se "deschid" asa ... Daca stai bine si te uiti pe strada ai sa vezi Opel Astra Classic, VW Golf 4, Renault Megane / Clio / Symbol, unul din preferatele mele ( nu am crezut ca e adevarat cand am vazut ) Noul Audi A4 ( cat de prost sa fi sa-ti cumperi o masina ca asta si sa nu ii pui un sistem de alarma + sa lasi o suma mare - din cate am inteles circa 10 - 15 milioane - pe scaunul din dreapta ... Logic propietarul era de sex feminin ).
Berlina mea a stat din 98 pana in 05 deschisa ( nu a fost incuiata niciodata ) si ai draq mereu imi spargeau geamu ... Nu ii ducea capu sa incerce prima oara usa.
@iashca: ms ce mi s-a furat din masina a recuperat politia,acum am tot p40mp-ul pe masina.Zilele astea am bacul,pana saptamana viitoare pe joi asa numai probe dau pana acum e bine,sa vedem ce o sa fie dupa
acum am vazut ca am primit si un "sticky". ms
Felicitari pentru concurs si imi pare rau de masina.Sper sa nu se mai intample dar ce sa-i faci traim in romania(mama lor de bulangii). Si eu sunt patit cu hotii dar din fericire nu cu loganul
Am terminat si cu bacul si cu inscrierea la facultate... Tot momentan caut de munca pentru ca am mai cumparat o masina si o sa fie nevoie de fonduri masive
o poza mai veche ...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment