Ag 09 nsh

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

arata foarte bine cu arcurile

Comment

Originally posted by B997NDL View Post
      arata binisor dar nu inteleg 2 lucruri. 1.de ce sa pui spoilere pe un diesel?! si eu am un diesel care are chiptuning dar nu cred ca are nevoie de spoilere. arata agresiv si cand dai cheie suna a tractoras. cum vine asta?! cred ca mai bine mergea un styling gen usor offroad. avem multe avantaje la diesel: concum, cuplu neegalat de alt logan...etc dar agilitatea nu e unul dintre ele adica la 0-100 km/h nu ne ajuta spoilere. si 2 care dupa mine e problema mai spinoasa: nu inteleg unde parchezi tu in pitesti.. pt ca in bucuresti trebuie foarte des sa urc borduri si chiar si in parcarile primariei, de cele mai multe ori ai in fata o bordura care e destul de inalta incat sa-ti lasi bara pe acolo. sunt de acord ca ar avea mai buna stabilitate in curbe lasata pe arcuri si amortizoare aftermarket da anul asta nu m-au mai cremat la WRC deci nu am nevoie de asta. in schimb am nevoie sa pot trece peste liniile de tramvai fara sa ramana jumate din masina acolo, si am nevoie sa parchez uneori putin urcat pe trotuar poate cineva sa ma lamureasca cum faceti?! nu doresc sa intru in polemici. chiar deloc. vreau doar sa ma lumine pt ca evident gandesc mai incet
      Nenea am eu h&r de aproape 2 ani si parchez fara probleme..daca vreai sa mergi pe trotuar mergi pe jos ,este destinat pentru pietoni.iar cu liniile de tranvai nus cum zici ca te incurca ..tu nu ai vz masini joase daca spui asta..uitete la colegii tai din bucuresti cati au asa ceva si circula fara probleme.
      Razvan arata muult mai bine masina coborata.
      sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

@florin_dnf poate voi aveti parcari dar aici avem locuri unde esti obligat s-o urci jumate pe trotuar pt ca altfel n-ar mai trece nimeni. sintr-un astsfel de loc sunt nevoit sa merg zilnic. si daca nu cunosti sinele de tramvai din bucuresti, din intersectii ...ce sa-ti mai spun?! un exemplu bun imi vine in minte: intersectia de la mall-ul afi palace. cine cunoaste zona iti poate confirma. sau sina de tren de pe str, moinesti pe care o trec zilnic ca sa ajung acasa. intreaba-l pe vecinu 46_ynp

Comment

Am trecut si eu sinele alea de tramvai de la AFI sau de pe str. Liniei cu Moinesti, relanti a 1-a si n-a murit nimeni. Ce dramatizezi atata nu stiu. Ma urc in a lui taicamiu, zici ca-i Duster. N-as da suspensie H&R pe suspensie normala niciodata. Eu nu parchez niciodata masina pe trotuar caci trotuarul este pentru pietoni. Chiar si in fata blocului sunt garduri care delimiteaza trotuarul iar daca la arcuri sport te ingrijorezi atat, dar sa ai si jante 9j toate 4 cu 215/40/R16 (imagineaza-ti ca janta este mai lata decat cauciucul) in Bucuresti, atunci ce mai poti face? Nici bordurile nu mai poti sa le freci caci mai intai atinge marginea jantei bordura si apoi daca insisti, cauciucul.
          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

stiu dar alea nu sunt masini de bucuresti. cum ii mai vad pe unii cu lamborgini sau ferrari pe sine ) asta e! e o capitala de lumea a treia. daca eram in germania...da, mergea. http://www.youtube.com/watch?v=w0JRY3Sd6io

si la relanti a,ntaia iti umpli frigiderul de carne si poate-ti mai iei si bataie in special pe moinesti
            Last edited by B997NDL; 9 October 2011, 04:18. Reason: Automerged Doublepost

Comment

arata foarte bine...
              sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

B997NDL....din acel link ..90 % sau mai mult ...is Air -ride . Beneficiu la acele masini e ca poti merge cam peste tot . Si pe langa asta ....ei au drumuri ...dar nici a lor nus toate stralucite .

Nu cred ca te-as mai auzi plangandu-te daca ai avea si tu air-ride . Sau pe unu din LC Club . Dar la 1500 E ...nu prea se incumeta nimeni .
                sigpic

Comment

20mhy:ms
                  florin_dnf:ase e florin si io care nu prea vroiam sa imi pun arcuri sport
                  dodolorand:ms si masina ta arata foarte bine

Comment

facuta cu gust
                    sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

Originally posted by TM80MAT View Post
                      B997NDL....din acel link ..90 % sau mai mult ...is Air -ride . Beneficiu la acele masini e ca poti merge cam peste tot . Si pe langa asta ....ei au drumuri ...dar nici a lor nus toate stralucite .

Nu cred ca te-as mai auzi plangandu-te daca ai avea si tu air-ride . Sau pe unu din LC Club . Dar la 1500 E ...nu prea se incumeta nimeni .
                      dar sunt hidraulice.. nu?! si unde as gasi in tara?! importa cineva?

Comment

salut , ai umblat ieri pe a1 ?

Comment

CataFoF:salut,nu am fost

Comment

mai adaug si eu cateva poze...
                            Attached Files

Comment

poze cu noile jante...
                              Attached Files

Comment

foarte bine arata bafta pe maideparte...
                                sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google