My LOGAN - IF 52 BOG

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

intrucat am avut azi intreaga zi libera am zis sa mai fac cate ceva pe la masina:
    -montat senzori de parcare cu led
    -schimbat cotiera auto speed(pt cine mai doreste mai am inca una o dau cu 50 lei e la fel ca cea originala)
    -spalat masina exterior,interior curatat plafon scaune
    -cumparat polish si ceara si dupa 2 ore de frecat am obtinut un rezultat super zic eu la cat au costat produsele...
    Urmeaza sa schimb si filtrul de polen,sper ca maine sa il rezolv....diseara o sa urc si poze..

Comment

sa le folosesti sanatos ... si asteptam pozele !
      sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

Pozele cu polishata
        Arata bine domne'...
        Attached Files
        Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

Frumoasa masinuta, sa o stapanesti santos.
          spor la urmatoarele modificari....
          CL 93 TAV

Comment

cere disperata jante !!!

Comment

xenoanele din proiectoare sunt cumva de 6000k? cat au costat?
              per total masina arata bine, dar nu prea ii vad rostul stickerului de pe luneta. sau simbolizeaza planurile de viitor?
              Stock is boring...
              My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html

Comment

xenonul este de 6000k si costa undeva la 2 milioane..stikerul acela de mult ma tin sa il deslipesce pus de disign cu toate ca mi-ar placea sa fie masina asa joasa si cu roti asa mari sper sa realizez si asta si cand intru in primavara sa intru cu jante si gume noi si cu un set de h&r pe care le voi taia cate o spira

@felye:sti ca am avut ocazia sa cumpar rh alea cu buza la pret bun,si daca mai caut gasesc ceva accesibil la bani,insa daca imi iau ceva vreau sa fie cat de cat ok sa nu stau mereu sa le schimb pana ajung sa-mi cumpar ceva ce-mi place..!
                Last edited by bogdan BOG; 17 July 2012, 16:40. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Ce zici finu'... ca sa nu fie nevoie sa dai jos stickeru' de pe luneta.

sunt de vanzare ,800ron , et30 , 7,5j

P.S. Intreaba-l pe felye cum e cu stabilitatea.
                  Attached Files
                  Fara Semnatura.

Comment

finule ... e superba cu jantele astea !
                    zici ca e lipita de asfalt ! si daca iti pui si arcuri ... rupe norma

Comment

ms pt oferta finu insa jantele sunt in plan pt la primavara si am pus ochii pe un model cu buza..

Comment

desii intru aproape zilnic pe forum,si privesc oarecum din umbra nu am mai pus nici o poza cu masina si nu am scris nimic pe aici!in primul rand am schimbat numarul de inmatriculare:IF 52 BOG,am achizitionat kitul de distributie,pompa de apa,cureaua de accesorii si antigel toate de origine,ulei motul 6100,urmeaza sa schimb si bujiile care sunt cele de fabrica.masina are 69,000km.masina a cam fost neglijata oarecum in ultimul timp,in sensul ca nu i-am mai adus nici o imbunatatire asa substantiala!in schimb sta mereu curata interior/exterior si a fost tinuta in parcare din mall sun platza tot timpul zapezilor aproape!o sa pun si poze maine

Comment

arata bine, dar i-ar trebui arcuri H&R si jante frumoase, dar simple. nu in 2-3 culori. si inca ceva... scapa de husa aia de pe volan. e vreo 150 de lei imbracatul volanului in piele si ar arata belea. intreaba aici pe forum cine face.

Comment

nu o aveai la vanzare la un moment dat?

Comment

@b997NDL-pentru arcuri vorbisem cu dny atunci cand le-a vandut,dar a apucat altcineva sa le cumpere!am facut rost prea tarziu de banuti,iar in legatura cu jantele vorbisem cu un baiat din constanta pentru niste jante borbet pe 16 sau 17 erau vosite auriu gen subaru,aproape m-am inteles cu el dupa care imi spune ca prefera sa le vanda la el in zona sa nu se complice cu posta sau curierul.
                              @alex23-masina nu a fost la vanzare si cred ca nici nu va fi cat de curand

Comment

scapa de aia de pe volan. e mai bine fara nimic.
                                uite... stiu ca lua cam 150 lei. poti sa suni si sa vorbesti.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google