Un Nou Inceput!DJ-93-MRS !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu mai e valabila treaba cu filtru sport in carcasa stoc, ca nu o mai are. Eu zic sa nu te zgarcesti la ada ceva, poti usor sa umpli motorul de mizerie. Ceva profi si cu ulei special pentru filtre de aer. Exact cum zice si Prestige K&N, Green .....

STR8 =»»HTC =»» Forum Runner
    sigpic
    The MVP

Comment

• Ma poate ajuta cineva cu un link?Sau daca are vre-un membru de vanzare...

Stie cineva ceva despre aceste filtre?
      Last edited by 93mrs; 4 March 2014, 19:36. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Celebrul FILCOR,cauta in linkul asta mai multe detalii http://www.loganclub.ro/forum/filtru...=filtru+filcor ,o sa te convingi singur ca nu se merita sa cumperi un astfel de filtru.
        sigpic
        https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
        http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

• Dan-oricum nici nu se punea in discutie achizitionarea acestui filtru,intelesesem ca pretul lui era undeva la 400-500 lei!
          Imi depaseste bugetul...caut altceva,ceva accesibil si bun !

Comment

• ai 60 kw ?! la ce-ti mai trebuie filtru ?!

Comment

• Daca dai arcurile ne suparam ;). Cat despre filtru, eu zic sa cauti bine ceva bunicel. Eu inca sunt in cautari.
              Last edited by RobertDH; 7 March 2014, 00:19.
              sigpic

Comment

• Pentru filtru recomand ITG ,Pipercross sau BMC se gasesc la preturi decente si sunt foarte bune.Restul...prostii care iti baga praf in motor.
                sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Dece ai ales montarea senzorului de temperatura inainte cu mult de clapeta si nu dupa in galerie?in functie si de el iti face amestecu.
                  sigpic

Comment

• B997NDL-nu stiu daca am 60 kw,dar 55 am cu siguranta )
                    Robert-arcurile momentan nu se dau,s-ar putea sa imi iau telescoape noi(bleistein ulei)
                    Alex-am sa ma documentez despre filtrele recomandate de tine,iti multumesc mult chiar nu aveam nici o idee!
                    Golanu91-asa am luat admisia(a fost a lui Alin AIN)pana acum isi face treaba bine
                    Vreau sa imi iau filtru cat mai repede pentru ca cel care il am este cam prafuit!

Comment

• eu am aproape 3 ani cu H&R si amortizoare stock, si n-as schimba nimic. nu inteleg ce nu-ti place. cu bielstein o sa simti mai tare gropile, fiind considerabil mai tari. cand vor cadea amortizoarele mele, o sa-mi iau tot monroe, sau ce sunt alea din fabrica. mi se pare ca merg perfect. mai amortizeaza socurile. desi nu pre sunt.

Comment

• Deocamdata nu e batuta in cuie treaba cu bielsteinurile,oricum telescoapele vor fi de serie nimic sport!La ce pret sunt monroe?Eu am gasit bielstein 130 fata-120 spate(per/buc)

Comment

• pai le-ai gasit bine. poate un pic prea bine. ai grija.
                          dintre site-urile acceptate ca fiind cele mai ieftine, si in acelasi timp, de incredere e asta...

Comment

• Le-am gasit bine la pret da,presupun ca sunt mai bune bielsteinurile ca monroe nu?
                            Deocamdata mai merg pe cele de fabrica,inca nu a dat nici unu semne...

Comment

• nici n-or sa dea semne. am 72 k cu ele, si n-au nicio treaba.

Comment

• Pai si eu tot ceva de genu` 76.ooo km din 2009
                                Saptamana viitoare dau volanul si husa de la schimbator la tapitat,ce ziceti ar merge cusaturi de M?(albastru cu rosu)Vreau o culoare sa nu se murdareasca...daca nu cusatura de M cusatura neagra cu siguranta,voi ce ziceti?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google