If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu mai e valabila treaba cu filtru sport in carcasa stoc, ca nu o mai are. Eu zic sa nu te zgarcesti la ada ceva, poti usor sa umpli motorul de mizerie. Ceva profi si cu ulei special pentru filtre de aer. Exact cum zice si Prestige K&N, Green .....
Dan-oricum nici nu se punea in discutie achizitionarea acestui filtru,intelesesem ca pretul lui era undeva la 400-500 lei!
Imi depaseste bugetul...caut altceva,ceva accesibil si bun !
B997NDL-nu stiu daca am 60 kw,dar 55 am cu siguranta )
Robert-arcurile momentan nu se dau,s-ar putea sa imi iau telescoape noi(bleistein ulei)
Alex-am sa ma documentez despre filtrele recomandate de tine,iti multumesc mult chiar nu aveam nici o idee!
Golanu91-asa am luat admisia(a fost a lui Alin AIN)pana acum isi face treaba bine
Vreau sa imi iau filtru cat mai repede pentru ca cel care il am este cam prafuit!
eu am aproape 3 ani cu H&R si amortizoare stock, si n-as schimba nimic. nu inteleg ce nu-ti place. cu bielstein o sa simti mai tare gropile, fiind considerabil mai tari. cand vor cadea amortizoarele mele, o sa-mi iau tot monroe, sau ce sunt alea din fabrica. mi se pare ca merg perfect. mai amortizeaza socurile. desi nu pre sunt.
Deocamdata nu e batuta in cuie treaba cu bielsteinurile,oricum telescoapele vor fi de serie nimic sport!La ce pret sunt monroe?Eu am gasit bielstein 130 fata-120 spate(per/buc)
pai le-ai gasit bine. poate un pic prea bine. ai grija.
dintre site-urile acceptate ca fiind cele mai ieftine, si in acelasi timp, de incredere e asta...
Le-am gasit bine la pret da,presupun ca sunt mai bune bielsteinurile ca monroe nu?
Deocamdata mai merg pe cele de fabrica,inca nu a dat nici unu semne...
Pai si eu tot ceva de genu` 76.ooo km din 2009
Saptamana viitoare dau volanul si husa de la schimbator la tapitat,ce ziceti ar merge cusaturi de M?(albastru cu rosu)Vreau o culoare sa nu se murdareasca...daca nu cusatura de M cusatura neagra cu siguranta,voi ce ziceti?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment