Un Nou Inceput!DJ-93-MRS !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

uite ca ajunsei sa-ti prind my ride-ul de cand il caut ca te-am vazut pe la inceputu lu' ianuarie la auchan am parcat chiar in spatele tau si n-am gasit unde sa-ti spun )
    sunt cam obosit la ora asta (mi-am gasit si scuza) )
    I changed her oil , she changed my life
    sigpic

Comment

Frumoasa masinuta, sa ai grija de ea, ca sa-ti faci o idee cum vin jantele/ arcuri sport etc.. intra pe "My ride" meu(avem aceias culoare)
      sigpic

Comment

@StapanDeLogan-daca ma mai vezi prin trafic,sa nu eziti sa ma apostezi...in fond ne leaga acceasi pasiune

Comment

poi nu ti-am gasit my ride-ul si ti-am vazut-o in parcare mai era langa tn un logan visiniu parca
          I changed her oil , she changed my life
          sigpic

Comment

frumos,important este sa nu te grabesti sa pui pe masina orice.
            sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

Salut si bine ai venit la MyRide!
              O sa te felicit si eu pentru alegere si mai ales pentru culoare.
              In acelasi timp imi permit sa-ti spun si cateva chestii pe care ti le-as recomanda:
              1- la motor cauta un cheder de usa spate de Dacia 1310 si izoleazati acel "U". Vei vedea diferenta de curatenie a motorului.
              2- in loc de husa aia fa un efort si imbracati-l in piele. E un baiat priceput pe la Oradea si am vazut lucrare facuta de el. Mai multe detalii iti poate oferi userul mishu_wrc
              3 - schimba husele pentru ca nu se potriveste TypeR-ul de pe ele cu Dacia de pe tetiere.
              4 - daca iti schimbi folia(asa cum am citit) fa bine si nu ti-o pune pe cea mai opaca. Este foarte incomod pentru ceilalti din trafic(de exemplu la o iesire cu spatele dintr-o parcare in "spic").
              5- pentru silentiozitate pune-ti, daca gasesti, o mocheta de 16v sau diesel sub capota. Merita toti banii!!

Sunt de acord si cu recomandarea legata de jenti. Fa un efort si ia-ti ceva ca lumea pentru ca nu-s consumabile sa le schimbi in fiecare an.
              In rest sa te duca multi km fara evenimente si sa ai bani sa-i dai de "baut"!

PS: Era sa uit... vezi ca o schimbare de suspensie vine la pachet cu distantieri!!!
              :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

Multumesc mult cobra7 pentru sfaturi !sa stii ca mi-ai dat de gandit cu chederele si mocheta de 16v...husele o sa le dau jos la vara pentru ca stii cum e iarna mizerie si toate cele...volanul o sa il imbrac in piele in vara asta...
                @Leo sa stii ca nu prea sunt fan al tunningului mioritic..imi place cat mai simplu si frumos...un model de urmat pentru mine: pick-ul tau

Comment

Cu placere!
                  O sa-ti pun o poza zilele astea sa vezi cum arata chederul montat.
                  :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

Frumoasa masina.......bafta in continuare la modificari
                    CL 93 TAV

Comment

@Aurash-multumesc
                      @cobra-astept pozele

Comment

----------

Revin si eu cu mici modificari pentru a reinvia Threadul...
                        S-au efectuat urmatoarele modificari:
                        1.Cumparat una bucata de bara-vopsita
                        2.Vopsit 2 bucati plastice proiectoare+una bucata grila fata
                        3.Sters vopsea numere inmatriculare(rama)
                        4.Si nu il ultimul rand modificarea mult dorita de mine clean portbagaj
                        O sa la pozele sa vorbeasca....
                        Attached Files

Comment

imi place portbagajul
                          PS: trebuia sa scoti si butucul

Comment

tu numesti clean la portbagaj cu butonul de deschidere ramas acolo ??
                            scoate.l si pe ala, matuieste cromul ala nasol si fa.l in culoarea caroseriei.

Comment

cere badboy grav , te-ai mai gandit ce jante pui pe masina?

Comment

@geo_ultras-am lasat butonul pentru ca nu mi-am luat sistemul de deschidere din cheie,iar cromul acele nu il pot da jos ca e super nasol fara el,si in plus imi place....poate este tiganie,dar indur toate criticile!
                                @hmv86-referitor la bad boy am vorbit cu vopsitorul meu si dupa paste o sa incercam ceva,iar in legatura cu jantele nu m-am hotarat pentru ca nu sunt finante momentan

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google