Plasticul negru de la proiectoare ar fi mers in culoarea masinii si grila fara semn.Bad boy-ul asta mi se pare cel mai potrivit pe Ph2,celelalte nu sunt chiar asa reusite.
Un Nou Inceput!DJ-93-MRS !
Collapse
X
-
Baietii da incercati cu diluant(nitro) insistati mai mult!
Cat despre jante o sa tin cont de parerea ta Prestige!
Maestruplastic-nu vad ce ar zice politia in legatura cu numerele!
PS:da foarte bine fara suporti de numar si cu numerele albe
@Mihai-merci!
@Dan-bad boy cred ca dupa paste,dar cred ca o sa am nevoie de ajutorul tau cu sistemul de deschidere
Comment
-
eu zic sa-ti pui set motor de 1.6. o sa simti ca zboara, avand inca 10 cai peste remaparea la 1.4 stock. poti citi pataniile mele pe forum, dar daca vrei sa fuga, fa-o asa ca merita (sau pui aceeasi bani si iei axa, dar sa nu te astepti sa traga din 2000 de ture). jante usoare n-ar strica, te ajuta si la look, si la demaraj. succes, arata foarte bine in rest, si apreciez ca ai lasat cromul acolo.
Comment
-
@Razvanamza-inca nu am un job sa pot sustine financiar proiectul,insa o sa notez ideea ta si pe viitor o sa o si aplic!
Cat despre cromul acela...ramane de vazut!O sa fac dupa paste o vizita la vopsitor si pana atunci am timp de gandire,cat despre bad boy nu stiu cum sa fac pt ca la ph2 farurile si grila sunt la novel cu farurile.
Astept idei si daca puteti sa ma ajutati cu bad boy`u !
Comment
-
Salutare!
Va salut dragi colegi,revin si eu cu 2 modificari noii:
-oranament Borla
-Arcuri stock taiate 1 spira
Astept opiniile voastre!
Mii de multumiri domnului Leo!Mare om,mare caracter!Un exemplu de urmat tuturor organizatorilor din toata tara!
Cel mai tare organizator din Romania!Last edited by 93mrs; 27 March 2012, 19:32.
Comment
-
Foarte frumos.. daca tot ai capace, de ce nu le-ai lasat pe alea de mai sus?
Cum e cu o spira taiata?
Hai cu H&R pe ea.
Comment
Comment