If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
frumoasa masina, dar:
1. scapa de crom (colanteaza-l cu sticker bomb, o idee)
2. daca n-ai jante de aliaj, da-i capacele jos (mie imi place mai mult fara capace)
arata bine masinuta mai ales in mers.
termina cu laudele la adresa mea,ca iar mi-o iau in barba.urmareste clubul si ai sa vezi ca sunt nimic pe langa ceilalti.
sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.
Bravos! Usor usor te cuprinde si pe tine "boala"!
Daca vrei sa obtii un efect mai bun la stabilitate arunca pe masina 195/65/R15. Garantez pentru asta... de curand!
Si inca ceva... pana faci bani de aliaj vopseste-ti jantele de tabla albe! E mult mai ieftin si mai de efect pe culoarea ta decat cu capace.
Spor!
@Florin-cromul acele o sa il colantez!
@Leo stai linistit,pe mine nu ma intereseaza parerea altora!Stiui bine ce fel de om esti si nu u cum sa imi schimbe alti parerea!
@Alex-cat despre jante asta este urmatorul pas,dar nu sunt finante momentan!
@Cobra7-M-a prins boala rau ....cat despre capace nu stiu ce sa spun....ma mai gandesc!Multumesc de urari baietii!
Stiu ca nu e locul potrivit dar daca tot am vazut ca esti in cautare de jante am si eu o rugaminte la tine...
Daca cumva afli de niste jante de origine pt. SuperNova(13") sa ma anunti pe PM te rog! Atasez si-o poza pentru exmplificare!
Mersi si spor la cautat!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment