Un Nou Inceput!DJ-93-MRS !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

filtru sport pe logan de 1.4 e degeaba ;) , bani aruncati degeaba, nu merita.
    Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Imi permit sa raspund eu in locul lui...... remapare are de cateva luni bune, daca se simte sau nu...sa zica el
      Cat despre existenta filtrului sport sunt perfect de acord cu userul kubala7, dar daca ti permiti sa il schimbi lunar filtrul la praful care este in orasul nostru......se merita pentru sound
      Daca vii la intalnire maine poate gasim o solutie de compromis si pentru climatizare...
      Toate Bune!
      Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

Remaparea se simte...trage o idee in plus,cat despre filtru inca nu m-am gandit pentru ca sunt de facut mai multe modificari.Mii de multumiri lui Tek_ids pentru remapare,si toate lucrarile facut la iluminat(interior).M-am gandit la un eleron luneta,poate cineva sa imi vt?Astept criti si pareri!

Comment

thx pt. apreceri.
          te asteptam la intalniri sa dicutam mai pe larg ...spor la modificari in continuare dar stii parerea mea...cu bun gust, in club aveam cateva exemple demne de urmat!
          Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

Foarte frumoasa masina iar dupa cum spun si colegii cand dai in boala modificarilor si iti permiti o sa vrei din ce in ce mai mult nu o sa te poti opri! Iar la un logan tot timpul o sa fie ceva de modificat!

Comment

De asta mi-am si facut "My ride"..sa vad cum e mai bine,mai placut ochiului...nu tiganeala.Va multumesc dragi colegi pentru sfaturi si astept in continuare..

Comment

Faina masina , exact aceeasi culoare pe care o am si eu . Imi poti spune te rog transparenta foliei ?
                Skypeeâ„¢

Comment

Multumesc baietii pentru aprecierii!
                  @skypee-in legatura cu folia este Darck blac...o sa o schimb la primavara...cand o sa urmeze mai multe modificari

Comment

Daca vrei si poti fa un efort si cumpara-i niste jante. Asta e singuru meu sfat Ti-au iesit bine ceasurile!

Comment

Ingrijita e, frumoasa e, ii mai trebuie niste jante si o suspensie aruncata si o sa ai o masina tara frumoasa . Aia din avatar de acolo mmmm

Numai bine si spor in continuare la tot ce ti-ai propus!
                      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Multumesc SoSorynel si Christnacht pentru aprecierii...referitor la jante ma gandeam la cele de ph2-prestige!Sa speram ca vin si jantele....

Comment

Vrei neaparat jante originale ? Nu zic ca astea nu ar fi bune dar sa nu gasesti ceva mai frumos pe viitor si sa-ti para rau ca ai dat banii pe ele.
                          Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Ziceam sa pun originale,pentru ca sunt facute pentru logan...am 1.4 si daca mai pun si jante grele...am pus-o

Comment

Frumos si de bun gust.Spatele clean nu ti-ar place?Sau vrei sa aiba un aer de stock?Bafta

Comment

Ba da Mihai 2435...asta la primavara... astept sa imi faca si mie cineva un vt la luneta cu un eleron Va multumesc pentru idei !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google