If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
uite ca ajunsei sa-ti prind my ride-ul de cand il caut ca te-am vazut pe la inceputu lu' ianuarie la auchan am parcat chiar in spatele tau si n-am gasit unde sa-ti spun )
sunt cam obosit la ora asta (mi-am gasit si scuza) )
Salut si bine ai venit la MyRide!
O sa te felicit si eu pentru alegere si mai ales pentru culoare.
In acelasi timp imi permit sa-ti spun si cateva chestii pe care ti le-as recomanda:
1- la motor cauta un cheder de usa spate de Dacia 1310 si izoleazati acel "U". Vei vedea diferenta de curatenie a motorului.
2- in loc de husa aia fa un efort si imbracati-l in piele. E un baiat priceput pe la Oradea si am vazut lucrare facuta de el. Mai multe detalii iti poate oferi userul mishu_wrc
3 - schimba husele pentru ca nu se potriveste TypeR-ul de pe ele cu Dacia de pe tetiere.
4 - daca iti schimbi folia(asa cum am citit) fa bine si nu ti-o pune pe cea mai opaca. Este foarte incomod pentru ceilalti din trafic(de exemplu la o iesire cu spatele dintr-o parcare in "spic").
5- pentru silentiozitate pune-ti, daca gasesti, o mocheta de 16v sau diesel sub capota. Merita toti banii!!
Sunt de acord si cu recomandarea legata de jenti. Fa un efort si ia-ti ceva ca lumea pentru ca nu-s consumabile sa le schimbi in fiecare an.
In rest sa te duca multi km fara evenimente si sa ai bani sa-i dai de "baut"!
PS: Era sa uit... vezi ca o schimbare de suspensie vine la pachet cu distantieri!!!
Multumesc mult cobra7 pentru sfaturi !sa stii ca mi-ai dat de gandit cu chederele si mocheta de 16v...husele o sa le dau jos la vara pentru ca stii cum e iarna mizerie si toate cele...volanul o sa il imbrac in piele in vara asta...
@Leo sa stii ca nu prea sunt fan al tunningului mioritic..imi place cat mai simplu si frumos...un model de urmat pentru mine: pick-ul tau
Revin si eu cu mici modificari pentru a reinvia Threadul...
S-au efectuat urmatoarele modificari:
1.Cumparat una bucata de bara-vopsita
2.Vopsit 2 bucati plastice proiectoare+una bucata grila fata
3.Sters vopsea numere inmatriculare(rama)
4.Si nu il ultimul rand modificarea mult dorita de mine clean portbagaj
O sa la pozele sa vorbeasca....
@geo_ultras-am lasat butonul pentru ca nu mi-am luat sistemul de deschidere din cheie,iar cromul acele nu il pot da jos ca e super nasol fara el,si in plus imi place....poate este tiganie,dar indur toate criticile!
@hmv86-referitor la bad boy am vorbit cu vopsitorul meu si dupa paste o sa incercam ceva,iar in legatura cu jantele nu m-am hotarat pentru ca nu sunt finante momentan
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment