Un Nou Inceput!DJ-93-MRS !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Plasticul negru de la proiectoare ar fi mers in culoarea masinii si grila fara semn.Bad boy-ul asta mi se pare cel mai potrivit pe Ph2,celelalte nu sunt chiar asa reusite.
    Attached Files
    sigpic
    https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
    http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

salut imi poti spune cu ce ai curatat numarul( ce solutie sau cum) Recomandarea mea cumpara niste jante pe negru cand ai bani ca arata bestial pe culoarea asta
      MY CLA

Comment

nice, continua tot asa!
        Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

Si eu vreau sa stiu cu ce se poate sterge dunga aia neagra si daca iti zice politia ceva :-? ...

Comment

am gasit la cineva aici ca a sters cu diluant am incercat si eu dar nu merge
            MY CLA

Comment

Baietii da incercati cu diluant(nitro) insistati mai mult!
              Cat despre jante o sa tin cont de parerea ta Prestige!
              Maestruplastic-nu vad ce ar zice politia in legatura cu numerele!
              PS:da foarte bine fara suporti de numar si cu numerele albe

@Mihai-merci!
              @Dan-bad boy cred ca dupa paste,dar cred ca o sa am nevoie de ajutorul tau cu sistemul de deschidere
              Last edited by 93mrs; 18 March 2012, 10:08. Reason: Automerged Doublepost

Comment

da este bine,imi place,dar sa stii ca Geo are dreptate cu cromul.
                sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

eu zic sa-ti pui set motor de 1.6. o sa simti ca zboara, avand inca 10 cai peste remaparea la 1.4 stock. poti citi pataniile mele pe forum, dar daca vrei sa fuga, fa-o asa ca merita (sau pui aceeasi bani si iei axa, dar sa nu te astepti sa traga din 2000 de ture). jante usoare n-ar strica, te ajuta si la look, si la demaraj. succes, arata foarte bine in rest, si apreciez ca ai lasat cromul acolo.

Comment

baietii pentru numarul de inmatriculare va mai pot ajuta eu cu o informatie.ACETONA.nu are treaba politia cu chestia asta.
                    sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

""Maestruplastic-"" foarte tare ....ce a iesit din graba omului....
                      Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

Eu nici nu observasem sincer...

Comment

@Razvanamza-inca nu am un job sa pot sustine financiar proiectul,insa o sa notez ideea ta si pe viitor o sa o si aplic!
                          Cat despre cromul acela...ramane de vazut!O sa fac dupa paste o vizita la vopsitor si pana atunci am timp de gandire,cat despre bad boy nu stiu cum sa fac pt ca la ph2 farurile si grila sunt la novel cu farurile.
                          Astept idei si daca puteti sa ma ajutati cu bad boy`u !

Comment

Salutare!

Va salut dragi colegi,revin si eu cu 2 modificari noii:
                            -oranament Borla
                            -Arcuri stock taiate 1 spira
                            Astept opiniile voastre!
                            Mii de multumiri domnului Leo!Mare om,mare caracter!Un exemplu de urmat tuturor organizatorilor din toata tara!
                            Cel mai tare organizator din Romania!
                            Attached Files
                            Last edited by 93mrs; 27 March 2012, 19:32.

Comment

Foarte frumos.. daca tot ai capace, de ce nu le-ai lasat pe alea de mai sus?
                              Cum e cu o spira taiata?
                              Hai cu H&R pe ea.
                              My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

@C&S-H&R o sa pun anul viitor pe ea,pana atunci sa ma obisnuiesc cu astea,sa stii ca este o diferenta,nu foarte mare,dar este!Ms frumos de urari!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google