Un Nou Inceput!DJ-93-MRS !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• seamana cu OZ Adrenalina. sa ai grija de ele

Comment

• Ms baietii o sa am!

Comment

• nice colegu, sa ai grija sa nu le botesti in orasul asta plin de gropi si .....multi multi km cu ele!!!
        Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• Merci Mihai spre sa fii facut alegerea buna !

Comment

• daca tatal tau a zis OK eu sunt sigur ca din punct de vedere tehnic si OK, restul depinde se sofer(i)
            Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• 190 la vale cred!???si cu alea 4 persoane pe langa masina...
              http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• Marius 190 pe ceas dar reali nu stiu cati erau...precizez k nu eram la vale,eram pe autostrada bucuresti-pitesti si am luat.o tare din tr a 4-pana la limitare....cunosc limitele polizorului meu si sunt total constient ca mai mult de 170 reali nu cred k avem...oricum masina era dusa la extrem mai mult nu cred k putea...nu cred k o sa o mai repet curand ....nu am nici un interes sa va mint...oricum nu sunt prea mandru si increzator in motorasu meu!

Comment

• Astazi am reusit sa vopsesc etrierii+tamburii dupa ore de munca) sper sa va placa...urmatorul obiectiv:clean grila!
                  Am facut si cateva pozici mai explicite!
                  Aproporo: sfatuiti-ma si pe mine ce boxe sa pun si eu pe spate(16")dar fara statie pe ele
                  Attached Files

Comment

• foarte frumos.....chiar imi plac jantele!!sa la invarti sanatos si faraa evenimente!!!
                    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Multumesc Alex!Sper sa o scoatem si noi la capat cu clubu`....

Comment

• Originally posted by 93mrs View Post
                        Va salut dragi loganisti!Astazi 19.05.2012 am achizitionat in sfarsit jantele mult asteptate cu suma modica de 1326(ciubuc 4 lei la curier sa se invarta bine),ce sa va zic despre ele,ca prima impresie nu sunt mai grele ca cele de tabla(cred ca sunt la fel)nu stiu ce sa va spun de model 2012 ) ...am facut 2 poze in graba!Astept parerile voastre!
                        Ps:mai am de vopsit etrierii(sapt viitoare)V`am salutat
                        La banii pe care i-ai dat pe jante ,gaseai ceva second mult mai frumos.Daca o sa te plictisesti de ele si vrei sa le vinzi,nimeni nu o sa mai dea banii astia pe ele.Jantele sunt dragute,dar puteai gasi un model mult mai frumos.Bafta in continuare,astept sa vad ce idei iti mai vin.
                        sigpic
                        https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
                        http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

• Dan nu am vrut sa iau second pentru ca nu am gasit (cautam de mult timp),am fost constient de cand le-am luat ca nu o sa imi iau banii pe ele daca le vand...ceea ce nu o sa fac prea curand...cat despre planuri la masina ....grila clean si...surprize ))

Cine stie in craiova unde pot sa imi fac si eu grila "clean" la un pret mai accesibil?
                          Last edited by 93mrs; 22 May 2012, 20:17. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Schimbat azi ulei Castrol 5w-40+filtru de ulei MAN(138lei) 46555km!

Comment

• Originally posted by 93mrs View Post
                              Dan nu am vrut sa iau second pentru ca nu am gasit (cautam de mult timp),am fost constient de cand le-am luat ca nu o sa imi iau banii pe ele daca le vand...ceea ce nu o sa fac prea curand...cat despre planuri la masina ....grila clean si...surprize ))

Cine stie in craiova unde pot sa imi fac si eu grila "clean" la un pret mai accesibil?

sunama si te rozolva baiatu!!!

Comment

• Da Darius o rezolvam,merci frumos de ajutor!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google