Un Nou Inceput!DJ-93-MRS !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Daca vrei noi DaciaShop are o oferta buna la Eibach. Eibach-ul merge fara probleme pe amortizoarele stock.
    :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• Pe amortizoare stock vreau sa le pun
      Daca aveti un link ceva sa ma ajutati v-as fi recunoscator

Comment

• http://www.daciashop.ro/arcuri-amortizoare/amortizoare

Asta este DaciaShop, personal nu am cumparat de la ei, dar am observat ca sunt baieti seriosi.

Comment

• Merci frumos Adrian! Daca are vre-un coleg pe site puteti sa imi lasati link sau pe privat !Multumesc

Comment

• ...

Salut,revin si eu cu 2,3 poze de la modificarile facute azi...sa mai sterg praful.Am schimbat distributia(fara pompa de apa)am schimbat capetele de bara,am schimbat uleiul,toate filtrele si am montat bara stabilizatoare...maine o sa montez si grila...
            Attached Files

Comment

• buna alegere la filtre.....
              hai cu grila ca sunt curios.....
              Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Am montat grila,am schimbat si folia(skyfol 80%)Si cam atat momentan...
                Attached Files

Comment

• mda....frumos.....da hai odata cu badboyu!!!parca cere si un eleron luneta,ochii depisica de pe bara spate negri........ma mai gand si iti mai zic ce ai putea sa ii faci!
                  sa nu ma apuc de interior;))
                  Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Eleron de luneta caut de mai bine de o jumatate de an ...
                    Vreau sa imi schimb discurile masini pentru ca sunt nemultumit de frane,asadar caut discuri de van cu tot cu etrieri in stare excelenta sau noi (ventilate +abs)

Comment

• Ce discuri ai? 238 sau 258? Ce placute ai?
                      Inainte sa treci la frane de VAN iti recomand sa schimbi lichidul de frana cu ATE Blue Racing (~70lei/l). Iti ajunge o cutie sa-l inlocuiesti complet. O sa-ti dispara fenomenul de pompaj(frana intarita).

Comment

• Cobra-chiar nu stiu ce discuri am!Placutele sunt originale de la Dacia,iar lichidul de frana nu l-am schimbat niciodata in 4 ani jum...am mai completat doar

Comment

• Pai cele de 1.4 cred ca sunt de 238, pline. Placutele de origine sunt TRW.
                          Incearca sa pui lichidul de frana pe care ti l-am recomandat si schimba placutele cu Ferodo.
                          O sa vezi ca altfel stau lucrurile si n-o sa ai nevoie de frane de VAN.

Comment

• Mai mult ca sigur, discurile sunt de 259 mm.
                            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Nu te contrazic ca poate ai vazut masina dar la 1.4 stiu ca au pus de 238mm pline.
                              Sau ce e in semnatura lui e la misto?

Comment

• Eu stiu ca discuri de 238 s-au pus pe unele Logane, fabricate pt. Ungaria in special, care mai aveau printre altele si roti de 14". In Romania nu s-au vandut, sau s-au vandut foarte putine masini cu discuri de 238, treaba asta intamplandu-se in 2004, pe Logan faza 1. La faza 2, cum are si colegul, nici nu poate fi vorba de discuri de 238 mm, indiferent de motorizare.
                                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google