Un Nou Inceput!DJ-93-MRS !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cred ca singurul care ne poate lumina e chiar Marius in cazul asta.
    :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• De exemplu eu am 1.4 Mpi si am discurile de 259 mm, ceea ce sustine Niki este corect.
      sigpic

Comment

• Am rezolvat si cu franele,am avut o problema cu o garnitura la un pistonas de pe stanga spate pe unde imi lua aer fals si de acolo insuficenta la franare...am luat de la dezmembrari oalele cu totul(pistonase+saboti 9000km aveau respectivele,relativ noi)cu ajutorului lui Leo caruia ii multumesc !Am mai achizitionat si un volan nou(fara airbag)si un perete anti-foc pe care le-am si montat ulterior.Azi am mai achizitionat si conductele de aer pentru pasagerii din spate...Imi cer scuze de intarziere...baieti habar nu am ce grosime au discurile,cert e ca nu ele erau de vina

Comment

• Caut si eu becui cu leduri pentru poziti/stop frana si semnalizari spate..ma poate ajuta cineva cu un site?sau daca are cineva de vanzare poate sa posteze liber.De aseameanea caut si arcuri sport ...

Comment

• Cautal la userul adi200 , de preferat sa iei leduri cree de 30w . Daca nu , poti sa ti le iei si de pe ebay singur , dar pentru 6 leduri nu prea merita deranjul (posta , transportul , pretul ledurilor etc...)....

Comment

• Multumesc Colegu`!nu are nimeni de vanzare un set de arcuri?

Comment

• Sa ma sterg si eu praful...folie rosie pe semnalizari...maine voi monta becurile cu leduri(si lupa) semnalizari spate...si saptamana asta imi voi da comanda si de cele la stop pe frana...aa si uitasem am schimbat si becul la marsalier am pus cu leduri albe..nu stiu exact cate la numar.Daca gaseste cineva un pont cu niste arcuri poate sa imi posteze aici sau la telefon.Raman dator cu o cafea la halba !
                Merci Cosmin !
                Attached Files

Comment

• Nu ai pt ce
                  p.s: au iesit bine stopurile

Comment

• Originally posted by Niki View Post
                    Eu stiu ca discuri de 238 s-au pus pe unele Logane, fabricate pt. Ungaria in special, care mai aveau printre altele si roti de 14". In Romania nu s-au vandut, sau s-au vandut foarte putine masini cu discuri de 238, treaba asta intamplandu-se in 2004, pe Logan faza 1. La faza 2, cum are si colegul, nici nu poate fi vorba de discuri de 238 mm, indiferent de motorizare.
                    discuri de 238 au fost puse doar pe LOGAN Ambiance ph1 (doar pentru export) si E0 ph2 (si intern si export la inceputul productiei). Toate celelalte motorizari si versiuni de LOGAN si toate celelelalte modele ale grupului au avut discuri minim 259 neventilate

Originally posted by 93mrs View Post
                    Sa ma sterg si eu praful...folie rosie pe semnalizari...maine voi monta becurile cu leduri(si lupa) semnalizari spate...si saptamana asta imi voi da comanda si de cele la stop pe frana...aa si uitasem am schimbat si becul la marsalier am pus cu leduri albe..nu stiu exact cate la numar.Daca gaseste cineva un pont cu niste arcuri poate sa imi posteze aici sau la telefon.Raman dator cu o cafea la halba !
                    Merci Cosmin !
                    arat bine cu folia, chiar vreau sa vad live becurile

Comment

• Salut !

Salut baieti,sterg si eu putin praful cu o mica tamponare...
                      O domnisoara cu un focus a crezut ca e mai bine sa se suie pe mine decat sa franeze un pic mai tare,ma deplasam pe b1 cu 30-40 km/h cand o domnisoara de pe b2 (eram drept in drept)ocupata fiind cu telefonul a tinut de cuviinta ca e mai bine sa ne "julim" un pic...Avariile mele sunt: aripa,usa,oglinda,janta si un pic spoilarul...Maine ne vom prezenta la asiguratori pt a constata daunele?(norocul meu este ca domnisoara are masina de romania)Sper sa rezolv cat mai repede si fara probleme...
                      Attached Files

Comment

• Salut. Poate este suportera a celeilalte echipe din Craiova . Ceva asemanator am patit si eu prin 2009 , numai ca la mine toata partea stanga a facut-o franjuri..... Bafta si sper sa o repari cat mai repede. Stima!

Comment

• ) Buna asta,nu m-am gandit la asta...Merci frumos,sper sa ma iese cat de cat..

Comment

• Iese nu iese, TREBUIE sa iasa !!! Astept(am) poza(e). Stima!

Comment

• Azi am facut constatarea amiabila si astept sa mi s-e aprobe dosarul si sa vedem cum este mai "convenabil"cu service sau in regim propriu...o sa revin cu poze

Comment

• service. treci pe la mine si vedem

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google