Cred ca singurul care ne poate lumina e chiar Marius in cazul asta.
Un Nou Inceput!DJ-93-MRS !
Collapse
X
-
Am rezolvat si cu franele,am avut o problema cu o garnitura la un pistonas de pe stanga spate pe unde imi lua aer fals si de acolo insuficenta la franare...am luat de la dezmembrari oalele cu totul(pistonase+saboti 9000km aveau respectivele,relativ noi)cu ajutorului lui Leo caruia ii multumesc !Am mai achizitionat si un volan nou(fara airbag)si un perete anti-foc pe care le-am si montat ulterior.Azi am mai achizitionat si conductele de aer pentru pasagerii din spate...Imi cer scuze de intarziere...baieti habar nu am ce grosime au discurile,cert e ca nu ele erau de vina
Comment
-
Sa ma sterg si eu praful...folie rosie pe semnalizari...maine voi monta becurile cu leduri(si lupa) semnalizari spate...si saptamana asta imi voi da comanda si de cele la stop pe frana...aa si uitasem am schimbat si becul la marsalier am pus cu leduri albe..nu stiu exact cate la numar.Daca gaseste cineva un pont cu niste arcuri poate sa imi posteze aici sau la telefon.Raman dator cu o cafea la halba !
Merci Cosmin !
Comment
-
Originally posted by Niki View PostEu stiu ca discuri de 238 s-au pus pe unele Logane, fabricate pt. Ungaria in special, care mai aveau printre altele si roti de 14". In Romania nu s-au vandut, sau s-au vandut foarte putine masini cu discuri de 238, treaba asta intamplandu-se in 2004, pe Logan faza 1. La faza 2, cum are si colegul, nici nu poate fi vorba de discuri de 238 mm, indiferent de motorizare.
Originally posted by 93mrs View PostSa ma sterg si eu praful...folie rosie pe semnalizari...maine voi monta becurile cu leduri(si lupa) semnalizari spate...si saptamana asta imi voi da comanda si de cele la stop pe frana...aa si uitasem am schimbat si becul la marsalier am pus cu leduri albe..nu stiu exact cate la numar.Daca gaseste cineva un pont cu niste arcuri poate sa imi posteze aici sau la telefon.Raman dator cu o cafea la halba !
Merci Cosmin !
Comment
-
Salut !
Salut baieti,sterg si eu putin praful cu o mica tamponare...
O domnisoara cu un focus a crezut ca e mai bine sa se suie pe mine decat sa franeze un pic mai tare,ma deplasam pe b1 cu 30-40 km/h cand o domnisoara de pe b2 (eram drept in drept)ocupata fiind cu telefonul a tinut de cuviinta ca e mai bine sa ne "julim" un pic...Avariile mele sunt: aripa,usa,oglinda,janta si un pic spoilarul...Maine ne vom prezenta la asiguratori pt a constata daunele?(norocul meu este ca domnisoara are masina de romania)Sper sa rezolv cat mai repede si fara probleme...
Comment
Comment