Un Nou Inceput!DJ-93-MRS !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Se merita sa o faci si in regie proprie dar sa te interesezi cati banuti iti dau astia. Daca iti convine la bani cauti un service mai ieftin dar sa faca si treaba ok, mai ramai si cu banuti in buzunar.
    de exemplu aripa de indreptat si vopsita tot ar fi undeva la 300-350 ron, bara fata 200-250 ron. Cel putin eu preturile astea le-as presta daca mi-ar veni un baiat cu " regie proprie "
    Daca asigurarea iti da un 700-800 ron lei se merita sa o faci in regie proprie
    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Multumesc de sfat Cristnacht !Saptamana viitoare sper sa mi s-e aprobe dosarul ...Marius,ne auzim la telefon

Comment

• Salut baietii,revin si eu cu o veste buna despre dosar(dauna)azi m-am sunat domni de la constatari si am primit suma de 1700 ron sa imi fac masina in regim propriu...oglinda am rezolvat-o,aripa o sa o indrept si implicit vopsit...sincer nu ma asteptam la suma asta...a si ca modificari masina a primit un modul de aprindere a pozitiilor la deschidere usilor si inele aeratoare de lodgy cromate si cam atat !revin cu poze dupa vopsire

Comment

• Ti-au mai ramas si bani frumosi in buzunar Bine ca ai rezolvat
          Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Uite-aici arcuri... http://www.loganclub.ro/forum/vand_a...te-t51190.html
            :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• Multumesc frumos de pont Cobra!
              Mi-au ramas ceva banuti da...nu ma asteptam la suma asta...

Comment

• jante iarna

Salut baieti,ce ziceti merita puse cauciucurile de iarna pe aceste jante?
                Attached Files

Comment

• De ce sa nu mearga?
                  Acum depinde cat dai pe ele!
                  Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• Vand jante tabla 15" originale ne lovite purtate 2 ierni si echilibrate pret 300 ron!

Comment

• OZ-urile alea merita putin mai mult decat niste banale jante de iarna. Eu le-as pune ca jante de vara si as ramane la tabla iarna pentru ca nu se aduna asa multa zapada in jantele de tabla.

Uite si pozele cu arcurile.
                      Attached Files
                      Last edited by RobertDH; 6 October 2013, 21:05.
                      sigpic

Comment

• Treaba cu oz-urile a picat...in alta oridine de idei,am achizitionat de la colegul Robertdh o pereche de arcuri h&r caruia ii multumesc frumos,si ma bucur ca am rezolvat-o pana la urma!Montajul arcurilor se va face in primavara din motive de toti stiute!Ma ajuta si pe mine cineva cu culoarea jantelor de iarna?

Comment

• Sa te "zdruncine" fara evenimente neplacute !
                          sigpic

Comment

• In alta ordine de idei am achizitionat azi o pereche de oglinzi cu semnalizare de la raul!
                            Zilele astea o sa imi vina si bucsa "minune" de la matteo si cam atat momentan,dar nu se stie

Comment

• ...

Gata si oglinzile,capacele le voi vopsi la primavara in culoarea masinii...in continuare caut o toba sport!
                              Attached Files

Comment

• Salut, daca vrei toba am eu una. Este noua. Initial am cumparat-o pentru a o pune pe a mea si nu am mai pus-o. Transportul il platesti tu(prin ce modalitate doresti: curierat rapid/posta romana). Eu am dat pe ea 220 de lei, sa zic ca ti-o dau cu 180.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google