Plin internetul de tobe sport cu iesiri mai mari,mai mici din dirferite materiale. Arunca un ochi si iti alegi ce iti place...
Un Nou Inceput!DJ-93-MRS !
Collapse
X
-
ba cezare ce o dai in ironie.....toba+traseu fara motor mare.....ce mai e?nu inteleg care e traba ta daca omu vrea sa isi puna toba sport....aia care au filtru sport cum sunt?????tzagani din tzagania mare?????altceva decat sa fi-ti rautaciosi nu stiti pe forumu asta....si aici ma refer la voi bucurestenii!!!cu exceptii binenteles,se stiu ei!!
scz pt off....mariusenu te mai lua u dupa ce zic unii,u trebuie sa stii mai bine ce vrei pt masina ta si ai de unde lua exemplu,ma refer la masinile din craiova!!Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
@Cezar-toba o vruiam mai mult pentru tipsul de 100mm si pt un sunet un pic mai gros,m-am saturat de zdranganitul ala al tobei de parca ar curge tablele de pe ea....
@Alex-cam ai dreptate in legatura cu colegii bucuresteni,dar nu ii baga in seama pe cei inganfati si rautaciosii,eu asa fac :d
Asadar caut un corp clapeta marit si o toba nu foarte agresiva
Comment
-
Nu trebuie sa fiti revoltatori.
Cezar se referea la simplul fapt ca bine ar fi sa modifici si traseul daca vrei toba sport.
Asa o sa faca o galagie mare si atat. Altfel se aude daca ai si traseu modificat.
Macar de la catalizator sa schimbi tot pe diametru ceva mai mare. Altfel se va auzi si altfel va respira motorul cand ii dai talpa.sigpic
Comment
-
Pentru admisia aer, eu zic sa arunci un ochi la masina lui Alin (AIN), o sa iti dai seama imediat daca vezi despre ce vorbesc!
In privinta evacuarii sunt rezervat! Acum tu alegi ce faci cu masina!
Spor la modificari!Mai este mult pana departe ...sigpic
Comment
-
Cateva poze cu proiectoarele infoliate si schimbat ulei azi 71.oookm castrol 5w40...
Comment
-
poze......
............
Comment
-
poze......
..........
Comment
-
poze......
Imi cer scuze pentru dublu post am postat de pe telefon