Am renuntal la idee celor de Van,ma gandeam la cele de ph2 dar cum aici in Craiova se fura orice.m-am lasat pagubas!Mie mi-au luat capacele(sa nu mi-le fure cineva)si numerele la fel!Jantele asa o sa ramana iarna asta!
Un Nou Inceput!DJ-93-MRS !
Collapse
X
-
leduri
Salut.azi am risicat coletul de la posta cu ledurile de 30w pozitii/frana,triplele vreau sa le fac full led(daca in comert nu exista facem home made),pun si o poza ...
Merci frumos Gabi recomand!Attached Files
Comment
-
I Da pe stanga e becul normal am uitat sa precizez!O diferenta foarte mare zic eu...
Salut baietii,am si eu o intrebare ce telescoape imi recomandati pentru arcurile h&r?pe gaz sau ulei,bleistein-monroe?nu vreau de competitii sau sport,vreau telescoape normale,buget 500ron maxim!
Comment
-
......
2-3 poze echipata de iarna ...
Comment
-
....
Ultima achizitie pe 2013 si anume un set de boxe coaxiale !
Anul viitor sper sa fie mult mai multe modificari!
Va urez tutor un calduros La Multi Ani!
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si drumuri bune!Drum Bruum Bruumm!!
Comment
-
........
Morimoto 2,8 inch....
Comment
-
-
Da lupa este de sticla MVP-ule !
Lupele le-am luat de la un coleg din Craiova,momentan caut angel eyes si dupa o sa le montez!Ma poate ajuta cineva cu un site de ornamente?Eu momentan am ornamente la lupe,dar vreau sa le pun angel...La Multi Ani tuturor colegilor si drumuri bune!
Comment
-
Nu pune angel CCFL ci SMD(led) . La ccfl exista riscul sa iti ia foc balastul , eu le-am verificat odata cand nu mai imi mergea 1 angel si erau probleme la mufe , nu faceau contact cum trebuie si "frigeau" de numa numa... Daca nu le verificam aveam surprize neplacute .
Tot faci o treaba si desfaci farurile , mergi pe angel smd . Vezi pm...
Comment
-
@Nimeni-multumesc de informatii,am sa iau angel pe smd
Mai stie cineva vre-un site de accesorii(angel eyes)?
Am si eu 2 intrebari care ma mistuie celor care au lupe:
1-pot pune angel eyes pe ornamentele mele?
2-lupele merg cu bec clasic?
Nu am bani momentan si de xenon si vreau sa le pun deocamdata cu bec normal daca se poate,daca nu...cand vor fi bani!Multumesc anticipat!
Comment
-
Nu merg lupele cu becurile clasice , sunt alt tip de becuri . Tu ai h4 acum , lupele tale sunt poate d2s sau h1 .
Dupa ce vad eu la ornamentul tau pentru lupa , cred ca angelu smd ar merge pus pe el , oricum angelul se lipeste de ornamentul lupei.
Mai este userul Dabotta pe 4ciuning/4thuning , mai erau cei de la varen care au copiat site-ul theretrofitsource (kitbixenon.ro ) . Incearca si cu ce ti-am dat pe pm , incearca peste tot legat de preturi . Gamamag-ul mai aveau si ei morimoto.
Oricum angelurile smd sunt undeva intre 100-180ron in functie de dimensiune.
Comment
-
Am renuntat la ideea cu angel eyes si rama farurilor neagra...
Vreau sa merg pe ceva clasic si simplu,sa nu am probleme cu politia!
La lupe am h1 le-am probat acum si xenon si cu bec normal(intra si becul normal intr-o anumita pozitie)
Montajul il fac cand voi lua si xenonul,daca fac o treaba sa o fac pana la capat!
Comment
Comment