Un Nou Inceput!DJ-93-MRS !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am renuntal la idee celor de Van,ma gandeam la cele de ph2 dar cum aici in Craiova se fura orice.m-am lasat pagubas!Mie mi-au luat capacele(sa nu mi-le fure cineva)si numerele la fel!Jantele asa o sa ramana iarna asta!

Comment

• leduri

Salut.azi am risicat coletul de la posta cu ledurile de 30w pozitii/frana,triplele vreau sa le fac full led(daca in comert nu exista facem home made),pun si o poza ...
      Merci frumos Gabi recomand!
      Attached Files

Comment

• Pe stanga aveai becul normal?
        MY CLA

Comment

• I Da pe stanga e becul normal am uitat sa precizez!O diferenta foarte mare zic eu...

Salut baietii,am si eu o intrebare ce telescoape imi recomandati pentru arcurile h&r?pe gaz sau ulei,bleistein-monroe?nu vreau de competitii sau sport,vreau telescoape normale,buget 500ron maxim!
          Last edited by 93mrs; 21 December 2013, 01:35. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Salut!
            Te-am vazut si eu joi la Mol.
            Imi plac jantele

Comment

• Salut si mie imi plac trebuia sa ma iei de maneca sau sa imi faci un semn!

Comment

• ....

Ultima achizitie pe 2013 si anume un set de boxe coaxiale !
                Anul viitor sper sa fie mult mai multe modificari!
                Va urez tutor un calduros La Multi Ani!
                Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si drumuri bune!Drum Bruum Bruumm!!
                Attached Files

Comment

• ........

Morimoto 2,8 inch....
                  Attached Files

Comment

• Frumosss!!! Presupun ca lupa e de sticla. De unde le-ai achizitionat??? Mare grija la montaj si la reglaje, sa nu fii nevoit sa le desfaci a doua oara. La multi ani si un an plin de realizarii!!!

STR8 =»»HTC =»» Forum Runner
                    sigpic
                    The MVP

Comment

• Da lupa este de sticla MVP-ule !
                      Lupele le-am luat de la un coleg din Craiova,momentan caut angel eyes si dupa o sa le montez!Ma poate ajuta cineva cu un site de ornamente?Eu momentan am ornamente la lupe,dar vreau sa le pun angel...La Multi Ani tuturor colegilor si drumuri bune!

Comment

• Nu pune angel CCFL ci SMD(led) . La ccfl exista riscul sa iti ia foc balastul , eu le-am verificat odata cand nu mai imi mergea 1 angel si erau probleme la mufe , nu faceau contact cum trebuie si "frigeau" de numa numa... Daca nu le verificam aveam surprize neplacute .
                        Tot faci o treaba si desfaci farurile , mergi pe angel smd . Vezi pm...

Comment

• @Nimeni-multumesc de informatii,am sa iau angel pe smd
                          Mai stie cineva vre-un site de accesorii(angel eyes)?
                          Am si eu 2 intrebari care ma mistuie celor care au lupe:
                          1-pot pune angel eyes pe ornamentele mele?
                          2-lupele merg cu bec clasic?
                          Nu am bani momentan si de xenon si vreau sa le pun deocamdata cu bec normal daca se poate,daca nu...cand vor fi bani!Multumesc anticipat!

Comment

• Nu merg lupele cu becurile clasice , sunt alt tip de becuri . Tu ai h4 acum , lupele tale sunt poate d2s sau h1 .
                            Dupa ce vad eu la ornamentul tau pentru lupa , cred ca angelu smd ar merge pus pe el , oricum angelul se lipeste de ornamentul lupei.
                            Mai este userul Dabotta pe 4ciuning/4thuning , mai erau cei de la varen care au copiat site-ul theretrofitsource (kitbixenon.ro ) . Incearca si cu ce ti-am dat pe pm , incearca peste tot legat de preturi . Gamamag-ul mai aveau si ei morimoto.
                            Oricum angelurile smd sunt undeva intre 100-180ron in functie de dimensiune.

Comment

• Am renuntat la ideea cu angel eyes si rama farurilor neagra...
                              Vreau sa merg pe ceva clasic si simplu,sa nu am probleme cu politia!
                              La lupe am h1 le-am probat acum si xenon si cu bec normal(intra si becul normal intr-o anumita pozitie)
                              Montajul il fac cand voi lua si xenonul,daca fac o treaba sa o fac pana la capat!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google