Un Nou Inceput!DJ-93-MRS !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Daca vei avea probleme cu politia , vei avea si cu angel si fara... . Eu am lupe+angelu' de 1 an si nu am avut probleme . Eu nu am farurile vopsite negru , este oglinda clasica .

Comment

• Nu sunt inca hotarat daca voi face rama neagra sau nu,dar la angel am renuntat...
      Imi face si mie cineva un vt?si cateva pareri?voi cum ati face?

Comment

• Eu am 3 variante :
        1) full negru mat si ornamentul de la lupa nichelat
        2) oglinzile nichelate si ornamentul negru mat
        3)oglinzile conturate pe margini cu negru mat, centru nichelat si ornamentul de la lupa negru sau nichelat
        Acum astea sunt, dar tu decizi, spor la modificat !!!

STR8 =»»HTC =»» Forum Runner
        sigpic
        The MVP

Comment

• Merci mult MVP !Decizia o voi lua cand voi desface farurile,pana atunci mai astept pareri si un vt daca ma ajuta cineva!

Comment

• Eu zic sa renunti la angel si sa iti faci semnalizarile US style,doar semnalizarile din far.Te costa mai putin decat daca pui angel eyes si totodata este diferit fata de ce au majoritatea.Uite 2 poze cum arata la colegul SoboBN si link-ul cu topicul sau de la My ride http://www.loganclub.ro/forum/bn_91_...-t48895p2.html La postul 20 explica cum a facut,trimite-i un mesaj privat sa iti dea mai multe detalii cum a facut aceasta modificare.Becurile de semnalizare cu dublu filament au fost comandate de pe narva.ro.Bafta!
            Attached Files
            sigpic
            https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
            http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

• ........

Gata si lupele...momentan fara xenon dar maine voi face comanda ....
              Attached Files

Comment

• ........

Mai multe poze...
                Attached Files

Comment

• Sa le folosesti sanatos! Eu zic sa pui pozitii american style, o sa arate super.
                  MY CLA

Comment

• Prestige-ms mult !Nu stiu ce sa fac sa imivpun semnalizari cu dublu filament(galben)sau pozitii galbene?Pareri?

Comment

• Nice job! Pana la urma ati bagat-o in garaj.
                      Cum se vede cu becuri?

Sent using Forum Runner
                      Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• Mihai cu vecuri stock se vede binisor,tiband cont ca unui bec i s-e rupse piciorul,se vad frumos uniform,o sa pun poze dupa ce voi monta xenonul!De pozitii ce parere ai cum sa le fac?

Comment

• Daca tot faci o treaba,pune dublufilament.

Sent from my MB525 using Forum Runner
                          My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

• Pai daca pun duble filament trebuie sa renunt la pozitiile din faruri.corect?asta ar fi o idee...

Comment

• Da,renunti la cele din far.
                              Daca ai pune led galben in locul pozitiei normale,nu cred ca ar da asa bine tot farul sa lumineze galben.
                              Acm ramane la latitudinea ta,cum crezi tu ca ti-ar placea mai mult.

Sent from my MB525 using Forum Runner
                              My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

• Momentan voi pune leduri albe pentru ca o sa pun si xenonul,iar cu semnalizarile galbene trebuie sa ma studiez problema sa vad ce modificari se fac....

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google