Un Nou Inceput!DJ-93-MRS !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• costa volanul cat loganul. daca ala de laguna era 420 euro...
    cu banii astia faci o gramada la masina

Comment

• Se gasesc pe la 500-600 de ron cele de fluence . Eu cu 150ron l-am imbracat pe cel de pe masina in piele .

Comment

• daca da 600 ron pe cel de laguna/fluence si il vinde pe al lui cu 300 e ok!pentru 300 ron se merita!

Comment

• Bogdan cu toate ca volanul meu e impecabil si tinut numai in husa nu cred ca imi da cineva 300 ron!
          Cel de fluence sau cel de dacia postat de mine ar fii ce caut eu,cert este ca vreau cv oroginal si nu prea multe modificari facute!

Comment

• Vezi ca piele de la volanele originale nu este chiar asa "piele" iar in timp sa nu te mire de ce se cojeste sau o sa luceasca "pielea" in partile unde tii mana mai des , implicit uzura si asta in putini km. Uita-te la maciuliile de "piele" de origine cum arata in 50.000km sa zicem , ca se rupe "pielea" .

Comment

• nu cred ca e doar 500 un volan. numai airbagul e atata.
              nu cred ca vrea cineva sa incerce un airbag sh.

Comment

• Originally posted by Nimeni View Post
                Vezi ca piele de la volanele originale nu este chiar asa "piele" iar in timp sa nu te mire de ce se cojeste sau o sa luceasca "pielea" in partile unde tii mana mai des , implicit uzura si asta in putini km. Uita-te la maciuliile de "piele" de origine cum arata in 50.000km sa zicem , ca se rupe "pielea" .
                eu zik k te inseli volanele de piele din gama renault sunt net superioare celor de logan am avut pe masina si inca detin pe masina,nu sa decojit.
                Diverse accesorii Logan-oglinzi logan(orice model)
                Pasla fonomin pentru antifonare 6ron mp
                Piese/consumabile/accesorii-orice logan/dacia

Comment

• As avea si alternativa imbracarea volanui,dar aici in craiova se lucreaza foarte scump(250-300ron)volanul,si nu cred ca merita!Mai bine prefer unul original de la mama lui cu piele deja pusa...

Comment

• din craiova e "instructorul", parca asta era userul. el e cel mai meserias. acum 2-3 ani era 250 la el cu totul, adica si maciulie schimb. + burduf piele.
                    daca il mai gasesc iti dau link

Originally posted by 93mrs View Post
                    As avea si alternativa imbracarea volanui,dar aici in craiova se lucreaza foarte scump(250-300ron)volanul,si nu cred ca merita!Mai bine prefer unul original de la mama lui cu piele deja pusa...
                    uite aici si date contact si ce face. e bun.

sigur ca volane in figuri (laguna, fluence..etc) arata bine dar costa mult.
                    Last edited by B997NDL; 2 February 2014, 21:49. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Merci mult de informatii NDL!Deocamdata caut ceva original,dar o sa ii dau un telefon si "meseriasului"poate gasesc la un pret decent decat volanul ca nuca o am din piele iar husa accea nu o fac pentru ca s-ar putea sa vina o cotiera de laguna 2

Comment

• are dreptate cosmin_uau. alea originale, cel putin la dacia sunt de 2 lei si mai sunt si scumpe.
                        uita gata imbracat. dar costa airbagul.
                        VÂND VOLAN (fara airbag) pentru RENAULT SYMBOL (fabricatie 2012) îmbracat în piele naturala (calitate premium) de culoare bleumarin, cusatura cu ata portocalie. Pret fix 100 LE...
                        Last edited by B997NDL; 2 February 2014, 21:59.

Comment

• marius eu marti am volanul vb atunci
                          Diverse accesorii Logan-oglinzi logan(orice model)
                          Pasla fonomin pentru antifonare 6ron mp
                          Piese/consumabile/accesorii-orice logan/dacia

Comment

• sau fa o intrebare aici

Ofer spre vanzare urmatoarele piese, prinre care marea majoritate, se potriveste pentru toata gama Dacia, adica Logan / Sandero / Duster. Cele care sunt specifice pentru un anumit model sunt semnalizate ca atare. Toate piesele sunt NOI si de ORIGINE. Nu ma intereseaza schimburi si pentru persoane...

Comment

• Merci baieti de informatii,am timp de gandire pana la salariu

Comment

• cosmin_uau eu vorbeam de dacia , ca fapt divers la munca avem un fluence , suntem cat pe ce sa ramanem cu "pielea" in mana ;) . Ne facem bratari fashion din ea .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google