Un Nou Inceput!DJ-93-MRS !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mai degraba pe negru. cea de stelist se murdareste. oricum, in timp orice culoare, in afara de negru, se murdareste.
    sa nu mai zici ca vrei cusaturi de M pe logan. ca nu da bine...
    ideea era ca am vreo 25 de mii cu arcurile H&R, pe toate gropile si sinele din bucuresti, si n-au treaba amortizoarele.
    ai dat de "instructorul" in craiova ? e meserias.

Comment

• Nu am dat de "instructor"!Am un coleg la serviciu care imbraca foarte bine si la preturi decente chiar infirme as zice,ai dreptate in legatura cu,cusatura de M
      Cred ca o sa merg pe negru si la volan si mansonul de la schimbator!O sa revin cu poze dupa terminarea lucrarii !
      Cat despre telescoape sunt oarecum uimit cat te-au tinut pe arcurile h&r,citisem pe forum ca nu prea sunt recomandate pe telescoape stock!

Comment

• si daca le trimit si eu prin posta mi le face ? astept sa vad ce iese la tine.
        uite-l aici si pe "instructor", daca te ajuat. dai pe categorii si vezi volanele.
        pentru contact folositi adresa de email ghebriel@gmail.com. telefon : 0720 049812 sau 0769 83 59 94 Please use the email in order to contact me as I am not a native english speaker. The email …
        Last edited by B997NDL; 8 March 2014, 18:25.

Comment

• Le face!Stai intai sa vezi la mine si o sa te decizi atunci!Lucreaza bine instructorul,baiatul de o sa imi faca mie volanul a zis ca are piele gri,cum este volanul...astept sa vedem ce o sa iasa !

Comment

• mariuse duci volanu la tapitat? se duce altceva la tapitat ..in fine.....cusatura M....pfff...nici nu credeam ca exista asa ceva..pe bune...parerea mea..mergi pe original!!nu angel,nu dayline,nu cusatura m,abc......
            Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Scaunele se duc la tapitat,ai dreptate Alex
              Inca nu este batuta in cuie treaba cu pielea si cusatura!Mai am timp de gandire,oricum in mare parte se va merge pe stock,cat mai original!

Comment

• ca e si vreo masina clasica ca sa merite sa fie cat mai originala.
                desi, aici e o problema de semantica. ziceam "cat mai originala" = cat mai stock,
                nu "originala" = cat mai aparte.
                desi la logan n-as mai pastra nimic original. daca s-ar putea sa-l dau pe vreo alfa romeo ( nu ma arunc la bmw, mertan, ca sa fiu catalogat drept cocalar cu bani ) pentru noi cine n-are logan e coca
                si daca nu imbraci volanul in piele, esti fraier. pipanul zicea ceva de genul ca nu trebuie sa ai cusatura M. nu cred ca zicea sa nu-l imbraci.
                Last edited by B997NDL; 8 March 2014, 21:25.

Comment

• Bine zis!Nu e neaparat o fita sau moft sa fie imbracat in piele,ca daca ar fii sa o luam asa...la cat timp petrecem in masinii eu nu stiu de ce mai bagam atatia bani in fundul lor,corect?

Comment

• ndl:corect,nu am zis sa nu imbrace volanu in piele......eu am volan din piele,dar original...nu cu nu stiu ce cusatura....cand zic sa mearga pe stok,ma refer sa fie cat mai aproape de original......
                    mariuse,volanu in piele nu este un moft...parerea mea este ceva frmos pt interior,un volan din piele,un scaun din piele....este altceva pt logan...fiecare dupa posibilitati!!parerea mea ca daca ai pasiune de masina.....nu conteaza cat timp stai in ea sau pt ce o folosesti....conteaza sa te simnti bine si sa primesti laude pt munca depusa....atat!!!
                    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• pipane, singura ta problema e cat de piele e cea originala.

Comment

• what??/ficat ficat ficat

Comment

• )) Am auzit diversi useri care s-au plans de pielea aia. nu ca n-ar fi piele,
                          dar cat rezista ?

Comment

• Am avut volan imbracat in piele (cel de prestige) s-a comportat impecabil referitor la calitatea pielii. Acum am unul imbracat "after market" si se comporta la fel, nu am nimic de reprosat, plusul fiind calitatea pielii. Singura diferenta intre cele doua este data de grosimea cercului volanului, cel original este mai subtire decat cel imbracat.
                            Toate Bune!

Sent from my AllviewSpeed3 using Forum Runner
                            Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• deci after market e "mai piele". nu ?!

Comment

• da, garantez ca este ''mai piele'',cum zici tu.toate bune.are dreptate TEK(Mihai).
                                sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google