nici o parere nimic?
My Ride B-65-DKJ 1.5dci
Collapse
X
-
da asa este dar singura problema ar fii ca nu prea pot sa stau fara masina iar ca sa fac ceva de genul ala ar trebui sa stau fara o perioada oricum pentru mine cred ca este dstul de ok eu nu ma duc la concursuri sau la expozitii oricum CRACIUN FERICIT la toata lumea LOGAN CLUB
Comment
-
nu stiu daca ai vazut ce bara am eu pe spate are sita in locul unde ies tobele eu am decupat sitele ce zice tudor mai sus este sa fac bara asa cum a facut o sorin pssadica chituita si sa ramana loc doar sa iasa ornamentul cat despre sunet nu este problema am 2 tobe sport asa ca sunet este
Comment
-
Cu toate ca are doar tips-uri va spun din propria experienta ca daca stai in spate e jale. Stiti cum se aude live? Se face pielea de gaina cand ajunge la 4000-4500 de rotatii. Eu in spate am stat cand a mers cu ea si am ramas placut impresionat!! Evident ca si cu doua finale sport e altceva dar si tipsurile de calitate isi fac treaba excelent!!.
Comment
-
este bine si asa numai ca tudor are dreptatea lui ar da mai bine daca gurile alea de la tobe ar fi mai mici dar cum acum vine revelionul nu mai stam sa modificam bari si ce parere aveti bara asta fata merita?
Comment
-
Daca vrei sa inchizi bara pe langa tobe, eu zic ca ar fi bine sa infasori in panza de azbest partea tipsurilor/capatul tobei jur in prejurul gaurilor din bara si asa ''inpusti 2 iepuri dintr-o lovitura''(izolezi bara de caldura emanata si anulezi vibratiile).
Bafta!!!sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
Comment