Bh 17 kta

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bh 17 kta

Salutare...m-am hotarat sa imi prezint si io loganul cu micile lui modificari. Masina ii din 2006 oct, 1.5 DCI Laureate, am cuparat'o in 2009 cu 35000 km la bord acuma am 81000+, pana in prezent is foarte multumit de masina. Modificarile facute pana in prezent sunt:
    - player LG
    - spate boxe Ground Zero, in usile din fata or' fost schimbate de fostu proprietar nu stiu ce marca is
    - woofer Blaupunkt cu amplificator kenwood
    - huse
    - manerele schimbate in culoarea masini
    - inele aeratoare gri
    - cotiera
    - reoftare stg1(dimsport)
    - jante Zender pe 16' cu cauciucuri 205 55
    - bara fata MCV
    - proiectoare
    - barile vopsite in culoarea masini
    - folie pe stalpi
    Attached Files

Frumoasa masinaBine ai venit la my ride
    Ce mai ai de gand sa ii faci?

Comment

ms mai vreau sa ii pun folie pe geamurile spate si luneta, folie de prestige pe ceasurile din bord plus schimat lumina la ceasuri si la consola...

Comment

Poze recente cu masina?

Comment

nu stiu din ce cauza nu ma lasa sa mai pun poze, dau go advanced, gestiunea atasamentelor si nimic...

Comment

Probabil de la net! Asteptam sa o vedem in stadiul actual!

Comment

Cunosc masina. Foarte frumoasa. Ce pot sa spun...mult succes la modificari...treci si pe la mine pe la my ride sa vezi masina
              Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

Arata foarte bine din ce ai enumerat mai sus,dar hai cu pozele mai recente!

Comment

Spui ca e Laureat, dar unde sunt AC-ul si proiectoarele ?
                  Tinc fest !!

Comment

ai dreptate ca nu are ac si proiectoare, insa vad ca are maneta stergatoare cu buton cb si inelele ceasurilor de laurea, probabil si le.a schimbat singur, cel mai bine ar fi sa ne spuna el (proprietarul)
                    ps: ce e cu berea aia acolo, sper ca nu bei la volan...
                    sigpic

Comment

intr-adevar un pic cam ciudat, nivel de echipare Laureate fara A/C si proiectoare?...
                      Stock is boring...
                      My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html

Comment

eram singur ca o sa apara discutia asta, masina ii adusa din export(Franta) si acolo AC ii la optionale...o sa va pun poza cu Laureate dupa usa dreapta

nu stiu din ce cauza da nu pot sa pun nici cum poze, nu inteleg de ce nu ma lasa? dau go advanced, gestiunea atasamentelor, selectez pozele, dau incarca, dupa aia trimitere reply imi arata ca se incarca putin si apoi nu mai imi apare nimic numa pagina alba. am facut si pozele mai mici ca am zis ca poate or' fi prea mari si tot nimic. poate ma lumineaza careva...
                        Last edited by Catalin88; 20 October 2011, 21:47. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Legat de cotiera, poti sa imi spui daca sta fixa, sau daca scartie?Vreau si eu sa-mi iau si eu.
                          ps:frumoase husele!
                          Tinc fest !!

Comment

imi place mp3-ul am si eu unu la fel se asorteaza bine cu restul bordului

Comment

@Kalimera cotiera sta bine nu scataie numa daca is desprinse suruburile alfel nu...
                              @taviany s-ar asorta si mai bine daca ar fi culorile din bord si consola in rosu alb

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google