Ag.22.acn

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

iti da alta masina daca nu se mai poate face din asta nimic..desi din ce se vede, e cam nasol.. bine ca ati scapat teferi..mai lasa deschis threadul pana ce vezi ce zic cei de la casco , parerea mea
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Masina nu ii da,poate cv bani

Comment

Sa vad ce rezolv maine la casco si cu ce ma aleg...macar sa achit cat mai am la masina. Noi sa fim sanatosi...ca fieru-i fier

Comment

Fierul se repara sau se inlocuieste(bine ca ai casco).Cel mai important este ca esti sanatos dupa incident.Bafta multa!

Comment

Asa e Vlad. Multumesc frumos

Comment

Originally posted by nego93 View Post
              S-a cam pus prafus pe aici...
              Masina nu a mai primit nimic nou in afara de cauciucurile de iarna si stikerele clubului.
              Poze cu sora ei mai mare care e putin bolnavioara dar se pune pe picioare saptamana asta. Este vb de o Lada Niva 1.7 4x4 an 2003
              Interesante pozele alea cu Lada Niva - in special cea cu tabloul de bord. Scrisul ceasurilor de bord si modul in care arata se aseamana foarte mult cu tablourile de bord de Renault ceva mai vechi (de prin anii 80 si 90)

Comment

poi deocamdata asta e singura masina pe care o mai am

Comment

pacat de masina era foarte intretinuta...vezi sa nu lasi masina la casco so opresti tu..si so vinzi din bucati iesi mai bine.daca ai nevoie de ceva ajutor pe la asigurari ..sunama.0764700304.
                  sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Multumesc mult Florin. Vad maine ce rezolva tata...si dak intampin cv dificultati te anunt

Comment

Imi pare rau sa aud asta ! chiar am ramas socat
                      sigpic

Comment

imi pare rau de eveniment,bine ca ati scapat voi,orcum masina nu iti va da,ori iti achita ei banca ori iti va da o suma de bani inapoi,daca ai luato de noua prin banca atunci poate sa iti achite ratele,bafta asteptam ras.

Comment

Unde este asigurata casco masina?
                          sigpic

Comment

Masina este asigurata la Omniasig. Treaba s-a cam rezolvat...dauna totala...ramane de vazut dak imi ramane mie sau nu epava...pt ca in afara de caroserie totul este perfect functional...si mai valoreaza cv...

Comment

bine ca aveti voi nimic
                              sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

Daca-ti va ramine tie epava mai scoti cel putin 1500 euro daca o vinzi pe bucati. Bafta si drumuri bune.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google