Ag.22.acn

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ag.22.acn

Va salut!
    Am decis sa-mi prezint si eu masina...cu toate ca urmaresc de ceva vreme acest forum.
    Este vorba de un logan 1.6 8v din 2007.
    Mai multe detalii pe parcurs...
    Attached Files

Foarte intretinuta masina !

Comment

Salut.
      Bine ai venit pe forum si ca si o completare........cred ca trebuia postat la ""my ride".
      arata bine masina,simpla si cocheta.
      Numai bine.
      Un Logan----YNG-----
      Numai bine.

Comment

Frumoasa masinaBine ai venit la my ride
        Asteptam detalii

Comment

Imi cer scuze dak am gresit cu cv...inca invat cum sa folosesc forumul...
          Va multumesc pt aprecieri.
          Despre masina nu ar fi prea multe de zis...i-am adus unele imbunatatiri (in limita bugetului de elev) cum ar fi :
          -oglinzi MCV
          -difuzor bara spate
          -un tips de inox (il am de 3 ani pe masina)
          -cotiera
          -ornamente interior vopsite alb
          -alte boxe... etc.
          Incerc sa partrez masina cat mai simpla si curata...

Planuri pt viitor ar fi cam asa: element bara fata aerodinamic PH2, folie autorizata si dak voi avea noroc poate o pereche de jante ATS DTC sau Ronald TURBO (sau cv gen Lancia Delta integrale vopsite alb).
          Mentionez ca sunt proaspat participant la trafic si as dori sa vin la intalnirile logan club pitesti...

Specific ca sunt proaspat participant la trafic
          Attached Files

Comment

intretinuta masina se vede ca ti mult la ea,bafta in continuare la ce ti-ai propus.

Comment

Scuze pt dublu post la ultima fraza...

Comment

Foarte frumoasa masina si ingrijita.Sa ai bafta de ea si la cat mai multe modificari!

Comment

arata bine...
                  sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

Foarte intretinuta masina! Iar la modificari face fiecare ce poate si cum poate, orice ar fi nu o incarca cu tot felul de prostii pastreazo cat mai originala, imi plac ideiile tale, jante folie... toate la timpul lor si eu sunt student si stiu cum e!

Comment

Super masina intretinuta! Spor la modificari. Cum a zis Narcisuc20 (pastreaz-o cat mai simpla) Imi place mult difuzorul si tips-il de inox!
                      sigpic

Comment

Apreciez spusele voastre si voi tine cont de ele.
                        Maine voi incalta masina pt iarna si voi schimba capul de bara pe stanga pt ca a inceput sa se cam auda... In rest intretinere ca la carte si benzina sa fie...

Comment

ce iti recomand eu sa pui da asta la primavara ...arcuri sport...si apoi jante si alte nebunii...te asteptam si pe la stadion sa povestim una ...alta
                          low....&.....slow

Comment

Arata bine masina...se vede ca e intretinuta. Mult succes in continuare. Ai cumva toba sport?
                            Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

alezutzu - o sa incerc maine sa ajung la intalnire... presupun ca ora este cea afisata cu rosu
                              retro 590 - este un tips...nu face nici un fel de zgomot...am taiat gatul finalei originale si l-am pus pe acesta pt ca altfel se vedea urat teava mica in interiorul tipsului

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google