Ag.22.acn

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Aici gasesti topicul LoganClub Pitesti http://www.loganclub.ro/forum/loganc...testi-f97.html
    sigpic

Comment

Si eu m-am lasat pacalit de tips. Arata foarte bine! Cum a zis si alexutzu.. Inainte de toate, masina cere arcuri sport. ).. Stiu ca e greu pt ca esti elev.. Cele Eibach ajung pe la 7 mil.. Dar roaga-te de parintii tai acum ca vine Craciunul.. Mai un arc, mai o folie, o treaba. ) Daca n-ai bani de arcuri .. Pune-i folia.. Dar Fata + Spate. Asa cum vreau si eu sa pun pe-a mea. 50% fata si 80% spate. Am vazut combinatia asta la un prieten cu un megane argintiu. Arata foarte bine.. Si de la distanta nu se vede ca ai avea folie.. Deci garda trebuie sa se apropie ca sa-si dea seama..

In fine, spor la ce ti-ai mai propus. Noi doar venim cu idei.
      PH2 BlackLine 1.6 8v.

Comment

vlad92-stiu ca ar arata bn mai joasa...dar ce te faci cu drumurile din Arges? plus ca masina o folosesc in weekend si la tara...nu e menajata cu nimic...cara tot ce e nevoie...apoi curatata cum trebuie si tot asa... cred ca o sa ma orientez pt folie deocamdata si alte nimicuri prin interior

Am si eu o problema la masina...si ma gandeam dak ma poate ajuta cnv cu o solutie sau un sfat. Treaba suna cam asa...in mers la 2100 rpm pedala de ambreaj intra in rezonanta facand un zgomot ca de plastic. Daca apas usor pedala (chiar si un mm) zgomotul dispare sau dak reduc ori accelerez sub sau peste 2100 rpm lafel...dispare. Ce ar fi de facut? Va multumesc anticipat

Precizez ca ambreajul functioneaza fara nici un defect...

[QUOTE=nego93;1088918]vlad92-stiu ca ar arata bn mai joasa...dar ce te faci cu drumurile din Arges? plus ca masina o folosesc in weekend si la tara...nu e menajata cu nimic...cara tot ce e nevoie...apoi curatata cum trebuie si tot asa... cred ca o sa ma orientez pt folie deocamdata si alte nimicuri prin interior

[QUOTE=nego93;1088918]vlad92-stiu ca ar arata bn mai joasa...dar ce te faci cu drumurile din Arges? plus ca masina o folosesc in weekend si la tara...nu e menajata cu nimic...cara tot ce e nevoie...apoi curatata cum trebuie si tot asa... cred ca o sa ma orientez pt folie deocamdata si alte nimicuri prin interior

Am si eu o problema la masina...si ma gandeam dak ma poate ajuta cnv cu o solutie sau un sfat. Treaba suna cam asa...in mers la 2100 rpm pedala de ambreaj intra in rezonanta facand un zgomot ca de plastic. Daca apas usor pedala (chiar si un mm) zgomotul dispare sau dak reduc ori accelerez sub sau peste 2100 rpm lafel...dispare. Ce ar fi de facut? Va multumesc anticipat

Precizez ca ambreajul functioneaza fara nici un defect...

Rog un modelator sa stearga dublurile facute de mn din greseala...
        Last edited by nego93; 23 October 2011, 22:55. Reason: Automerged Doublepost

Comment

S-a cam pus prafus pe aici...
          Masina nu a mai primit nimic nou in afara de cauciucurile de iarna si stikerele clubului.
          Poze cu sora ei mai mare care e putin bolnavioara dar se pune pe picioare saptamana asta. Este vb de o Lada Niva 1.7 4x4 an 2003
          Attached Files

Comment

frumoasa masina
            vopseste barele in culoarea caroseriei nu costa mult dar e de efect
            ce marca sunt caucicurile si cat ai dat p ele ?
            I changed her oil , she changed my life
            sigpic

Comment

frumos inceputul...succes in continuare la modificari si te asteptam la intalniri

Comment

Cauciucurile sunt Matador si nu mai stiu cum.... le am de la un prieten. Am dat doar 200 lei pe toate 4. La intalniri vin mereu...

Comment

Se poate inchide. Multumesc
                  Attached Files

Comment

pfff.....nasol
                    Cum a ajuns asa?

Comment

Iesire in decor...datorata de viteza destul de mare(prostia mea). Cel mai important e ca nu a patit nimeni nimic... aveam centurile puse.

Comment

Naspa....bn ca nu a patit nimeni nimic

Comment

casco?...
                          "PH-66-SIX"
                          Dacia Golan 1.4

Comment

Din fericire da...

Comment

bine ca ai casco...si ca ai scapat cu bine
                              "PH-66-SIX"
                              Dacia Golan 1.4

Comment

Astept maine decizia celor de la casco....dar nu cred ca se mai poate alege cv de ea in afara de motor..cutie..si cateva maruntisuri

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google