CT.92.TCX - BlackLine. - 1.6 8v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• CT.92.TCX - BlackLine. - 1.6 8v

In data de 6 Septembrie 2011 am scos-o de la dealerul Dacia din Constanta. ) De-atunci m-a plimbat 630km. :d Azi, daca tot a iesit putin soarele .. Am dus-o la spalat. Iata si primele ei poze..

PICT0556.jpg PICT0558edit.jpgPICT0566.jpg PICT0567.jpg PICT0569.jpg PICT0573.jpg PICT0568.jpg PICT0570.jpg

Urmatorii pasi ar fii:

-Folie Suntek Spate & Luneta (20% vizibilitate) + Folie Fata (50% vizibilitate)
    -Cotiera
    -Arcuri Eibach.
    -Ceva jenti pe 16" .. Sper.

Eu, unul, n-am nevoie de mai mult. :d Daca ajung in stadiul in care mi-am propus.. zic "Saru'mana".. Apoi daca tot vreau sa visez.. O sa visez la o resoftare DimSport. )
    PH2 BlackLine 1.6 8v.

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.

Sa ai grija de ea ca e frumoasa rau. Spor la modificari.
    sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Superba masina asa neagra.Daca faci modificarile mentionate o sa arate perfect.Sa ai bafta de ea!!!

Comment

Salutare si sa o stapnesti sanatos. Da-mi voie sa te felicit pentru culoarea aleasa. Parea mea este ca unui Logan ii sta cel mai bine negru. Drum intins si fara probleme.
        Asigurari RCA cu livrare gratuita in Bucuresti. Partener Destine Broker.

Comment

felicitari pentru achizitie si sa o stapanesti sanatos, daca motorul e cel scris la motorizare 1.6, remaparea nu e asa scumpa (150 lei)
          sigpic

Comment

Ce frumoasa e neagra Bafta la ce ti-ai propus!
            sigpic
            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Superbe nergresele astea, mai ales noi! Bafta in continuare la tot ce ti-ai propus!

Comment

Impecabila masina ,mai ales culoarea AI GRIJA DE EA! #
                sigpic

Comment

1.
                  Originally posted by nicu_rcn View Post
                  felicitari pentru achizitie si sa o stapanesti sanatos, daca motorul e cel scris la motorizare 1.6, remaparea nu e asa scumpa (150 lei)
                  Multumesc. Da, este motorizarea 1.6 iar pe siteul celor de la DimSport zice ca e 188 lei. :d (http://www.dimsport.ro/ro/chiptuning...stage-normal-5) Oricum, atunci cand ma voi hotari s-o fac am sa caut in mai multe parti. Pana atunci .. mi-am facut o idee despre pret.

2. Va multumesc tuturor pentru aprecieri. Urmatoarele poze vor fi cu folia pe geamuri. Multi km fara probleme de asemenea.
                  PH2 BlackLine 1.6 8v.

Comment

frumoasa negruta,cu o folie o sa ii schimba putin aspestul,ceva poze cu interiorul nu ne pui,bafta la realizari.

Comment

Hmm, cosmine.. O sa arat si interiorul numai ca.. Regret sa te dezamagesc.. dar din prea multa dragoste pentru acele scaune negre cu , cusaturi albe, specifice BlackLine-ului .. le-am acoperit cu un set de huse care dau foarte bine si acopera totul.. ) Vin ca si turnate. Sunt foarte frumoase, sunt negre.. dintr-un material gros, bun .. Cu linii fine de culoarea albastru inchis.

Mi-ar fi fost mila sa calaresc minunatiile alea de scaune.
                      PH2 BlackLine 1.6 8v.

Comment

foarte bine ai facut,ca si eu am scaunele de kiss fm si le-am acoperit cu alte huse.

Comment

te asteptam duminica la intalniri

sigpic

Comment

Acum ca mutati intalnirile la AQUA o sa apar. :d
                            PH2 BlackLine 1.6 8v.

Comment

Nu mai invatati omul la "prostii". Nici nu a luat bine masina si il bagati la cheltuiala... jante pe 16, arcuri, etc... Resoftare

Acuma urgenta e sa isi ia anvelope de iarna. Folia nu e prea scumpa... presuri, huse, muchii de protectie la aripi si aparatori de noroi (aparatorile daca ii plac cum vin pe masina - din alea poloneze, sunt cele mai bune)

Jante, arcuri, etc... pot sa astepte pana la primavara...

Bucura-te de masina asa cum e, si inainte de orice modificare e bine sa te gandesti daca chiar iti trebuie si daca are rost sa bagi banii in asa ceva. (vezi prioritati gen CASCO, RCA, rovigneta... si BENZINA) Nu actiona la primul impuls.
                              Last edited by ion_R5; 25 October 2011, 11:04.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google