Azi , mahmur , si intre gratare si bere pe la tara , m-am ambitionat sa pun toba sport pe masina ( batman-batman) : am inceput cu strangerea materiilor prime de prin curte ,fiind vb de o lucrare low-cost , si prima oara m-am apucat de confectionarea colierului pt toba....din 2 mai mici a iesit unul destul de ok zic eu , care sta fix , dupa care am facut din platbanda un colier pt teava ...si spre mirarea mea traseul original de pe masina era pe 43mm nu de 45 sau 47 cum credeam asa ca teava deja sudata pe carub de 45mm a intrat la fix doar ca am facut cu flexul ( nu recomand nimanui sa taie dupa betii ...era sa tai o conducta de la frana si am reusit sa dau luciu la un arc ) 4 crestaturi si aia a fost ...iar pentru tija care intra in tampon , recunosc , am facut o treaba de mantuiala ( dar am motiv , imi era rau ......de la drob ) am folosit niste fier beton indoit si bagat pe acolo sa tina ...treaba este provizorie si din pacate nu am mai avut timp si chef si lumina sa centrez toba cum trebuie ...e putin intr-o parte dar macar o am pe masina ; urmeaza sa o finalizez zilele astea
concluzie : nu va apucati sa taiati / montati tobe sau alte accesorii cand sunteti mahmuri sau la reveneala ca nu iese cum trebuie si mai ales sa fie nevoie sa folositi unelte gel flex sau chiar si o bormasina ca sunt foarte periculoase ! iar ca sunet ... e ceva de vis ! nu ma asteptam ... mai ales ca este diesel , se aude super fara silencer ! si nu are acel sunet de tractor cum ma asteptam iar in sarcina la ture joase se aude bestial , repet pt un DCI, iar cu silencerul montat e mai silentioasa ca cea stok ... deci a meritat.....zilele astea sper sa fac si un video sa il urc
concluzie : nu va apucati sa taiati / montati tobe sau alte accesorii cand sunteti mahmuri sau la reveneala ca nu iese cum trebuie si mai ales sa fie nevoie sa folositi unelte gel flex sau chiar si o bormasina ca sunt foarte periculoase ! iar ca sunet ... e ceva de vis ! nu ma asteptam ... mai ales ca este diesel , se aude super fara silencer ! si nu are acel sunet de tractor cum ma asteptam iar in sarcina la ture joase se aude bestial , repet pt un DCI, iar cu silencerul montat e mai silentioasa ca cea stok ... deci a meritat.....zilele astea sper sa fac si un video sa il urc
Comment