pt moment o sa fac o pauza cu investitiile ca nu mai sunt fonduri
under construction
Collapse
X
-
Nu am mai postat aici de ceva vreme si din pacate revin cu vesti triste : am reusit sa stric oglinda de pe stanga (mecanismul ) asta dupa ce a fost rabatata si am vrut sa o desfac .... si am spart si geamul de pe dreapta cand am vrut sa il scot sa il inlocuesc cu unul incalzit pt ca vroiam sa pun oglinzi incalzite cu reglaj manual
asa ca dar sunt nevoit sa fac un upgrade : oglinzi electrice de prestige , cablaj oglinzi , joystick si consola
wish me luck ! revin cu poze si detalii
Comment
-
diferenta o sa o vad si la iarna si cand ploua dar monentan alerg dupa piese : oglinzile de la unu fara geam, cablaju de la altu , butonu/joysticku de pe unde gasesc , sticla /oglinda de la altcineva le schimb pe cele normale cu unele incalzite......si o sa cam dureze o saptamana pe putin toata treaba , timp in care Tractorasul o sa stea pe bara
Comment
-
update : am cumparat cablajul pt oglinzi de la userul Augustin-Yng (recomand, om serios ! )cu 70 de lei , joysticul din vitan cu 10 lei ,am schimbat si oglinzile normale (geamul) cu unele incalzite - moka si maine tre sa iau si oglinzile de prestige - 90 de lei
total 70+10+90=170 de lei
luni sau marti sper sa le si montez sa pot sa scot Tractorasul la o tura ca saracu' zace in parcare de 2 saptamani
Comment
-
Comment