under construction

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pt moment o sa fac o pauza cu investitiile ca nu mai sunt fonduri
    my ride - still under construction

Comment

• Nu am mai postat aici de ceva vreme si din pacate revin cu vesti triste : am reusit sa stric oglinda de pe stanga (mecanismul ) asta dupa ce a fost rabatata si am vrut sa o desfac .... si am spart si geamul de pe dreapta cand am vrut sa il scot sa il inlocuesc cu unul incalzit pt ca vroiam sa pun oglinzi incalzite cu reglaj manual
      asa ca dar sunt nevoit sa fac un upgrade : oglinzi electrice de prestige , cablaj oglinzi , joystick si consola
      wish me luck ! revin cu poze si detalii

Comment

• Un upgrade foarte eficient. Vei vedea diferenta la iarna!

Spor la treaba in continuare!
        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• diferenta o sa o vad si la iarna si cand ploua dar monentan alerg dupa piese : oglinzile de la unu fara geam, cablaju de la altu , butonu/joysticku de pe unde gasesc , sticla /oglinda de la altcineva le schimb pe cele normale cu unele incalzite......si o sa cam dureze o saptamana pe putin toata treaba , timp in care Tractorasul o sa stea pe bara

Comment

• am de vanzare una bucata oglinda manuala mcv pe dreapta fara geam , functionala si una pe stanga defecta ; dupa ce a fost rabatata geamul sta la maxim in jos si nu stiu daca se mai poate repara ; pret 50 de lei ambele iar banii vor fi donati pt casa de copii

Comment

• update : am cumparat cablajul pt oglinzi de la userul Augustin-Yng (recomand, om serios ! )cu 70 de lei , joysticul din vitan cu 10 lei ,am schimbat si oglinzile normale (geamul) cu unele incalzite - moka si maine tre sa iau si oglinzile de prestige - 90 de lei
              total 70+10+90=170 de lei
              luni sau marti sper sa le si montez sa pot sa scot Tractorasul la o tura ca saracu' zace in parcare de 2 saptamani

Comment

• Lasa tractorul si scoate motorul ... ))) Cat mai tine vremea cu tine ... Vine ploaiiiieeeeeee
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• nu prea mai am timp si chef de mobra si vreau sa o vand ...imi trebe bani pt botez

Comment

• nu o donezi pe la Braila? iti dau si loganul si facem schimb si diferenta dai mobra
                    sigpic

Comment

• nup ! i need money !
                      ca altfel nu o mai dadeam ...

Comment

• iamagi incearca pe la toti poate face vreonu schimb sa se scoata si el..de parca alba lui nu e frumoasa
                        sigpic

Comment

• Originally posted by xxxgeoxxx View Post
                          iamagi incearca pe la toti poate face vreonu schimb sa se scoata si el..de parca alba lui nu e frumoasa
                          eu vroiam motorul ma

m-am plictisit de alba ) vreau sa o fac neagra sa nu ma mai plictisesc
                          sigpic

Comment

• un mic update : motoru se va instraina pe data de 11 asa ca o sa am bani pt botez si pt cateva mici upgrade-uri la logan

Comment

• Uraaaaat!

Cu cat il vinzi?
                              sigpic

Comment

• Las' ca'i mai sigur pe 4 roti...

Sa traiasca cel mai mic membru al familiei, sa creasca mare si frumos!
                                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google