under construction

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce rau imi pare de motor !!! Sincer !!!

Cu intarziere vin si-i urez celui mic toata sanatatea din lume si sa aiba parte numai si numai de impliniri !!!

Te felitcit pe tine si pe sotia ta, acum sunteti impliniti total cred !!!
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• yeyyyyyy.......se vinde galbioara si o sa jucam la botez.....sa traiasca micuta loganista!!!!
      sigpic

Comment

• Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa fiti mandri de ea!!

Legat de "mocicleta" si-asa vine iarna, deja e frig, nu mergeai oricum, mai bine-n Logan la caldura si confort.
        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• multam tuturor de urari ! si stati linistiti ca va veni si alt motor dar peste cativa ani pana atunci : loganul rulez ! si sa ne dantuim la botez !
          p.s. : il vand cu cat l-am luat , 2400 euroi ce am investit in el este bonus , cadou
          my ride - still under construction

Comment

• Caaadou

Sa-ti traiasca fetita!
            sigpic

Comment

• multumesc !
              acum caut sa ii maresc comfortul in logan : vreau distantiere de 20 mm si scaune sport si poate si o bara stabilizatoare ..... asa ca daca stiti ceva dati de veste !

Comment

• Salut,
                Am vazut masina ieri(duminica) in parcare la CORA....
                Capota am observat ca nu e terminata(nu are finisajul facut calumea)
                Traiasca LOGAN CLUB!!!!!
                sigpicAjuta-ma si trimite sms la 1815(tarif normal) cu textul "CLK"

Comment

• eram la shoping cat despre capota asa este iar pana la primavara nu cred ca ii mai fac nimic

Comment

• ceva nou ? nu vopsesti vapota si portbagajul in culoarea masinii ?
                    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• din pacate nimic nou cu masina .... din lipsa de fonduri si timp

Comment

• lasa ca vin eu sa-i fac ceva ... sa fie mai soft

Comment

• Frumoasa masina,am fost parcat in spatele tau acum o zi am tras cu ochiu putin la interior
                          http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• domn cosmin , abia te asteapta 'tractorasu' sa iti mai bagi manutele prin el
                            @Mariusrs : ma bucur ca iti place ...p.s. pe unde era parcata ?
                            Last edited by preda_arycy; 3 August 2011, 19:42.

Comment

• Domnu domnu cam scump la vedere in ultima vremea !

Hai saptamana viitoare sa ne vedem si noi la o intalnire sau la o bere ca nu te-am mai vazu de un car de ani.

Utilaju agricol mai functioneaza ?
                              sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• ne vedem , ne vedem la mai multe beri si utilaju mere brici , ca uns

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google