Ieri m-am incapatanat sa plec cu Tractorasu' la un gratar in loc sa plec cu utilajul nr.2 Kanguru (masina folosita la ieseli de genu , gratare / peste) si am reusit performanta de a sparge si al 2-lea prag , de a trage si 2 zgarieturi pe aripa spate .. de la craci si boscheti...; asta este inca un motiv in plus pt a schimba vitanismele astea de praguri cu unele custom/clean si... m-am hotarat ! mai tai inca o spira din arce sa o mai cobor putin ...sa fiu sigur ca nu o sa ma mai tenteze sa fac off-road prin coclauri si paduri cu Tractorasu' , cat despre praguri sa vedem ce ideei imi vin
under construction
Collapse
X
-
-
In seara asta am aflat ca pitica mea este pasionata de tuning si aprimit de la iepuras ceva cu care sa contribuie si ea la micile modificari aduse Tractorasului una bucata toba sport carub ...a zis ca decat sa dau 40-60-80 de lei pe un tips mai bine o toba ...chiar daca nu o sa sune dar macar o sa arate bine
p.s. : PASTE FERICIT TUTUROR !Attached FilesLast edited by preda_arycy; 14 April 2012, 22:17.
Comment
-
de sunat o sa sune, dar la diesel o sa fie ceva diferit, oricum pe primu plan e aia mica , banuiesc ca iepurasu a venit cu multe cadouri pentru fetita decat pentru masina
Comment
-
Comment
-
c-am 100 lei te costa montajul ...
Comment
-
Daca vrei poti incerca sa ii faci suport cu un colier cum este in poza dar nu stiu unde gasesti cu diametrul tobei.. iar ca sa nu o sudezi cauti o bucata de teava putin mai mare care sa intre pe teava de la toba o sudezi si in capatul celalalt o crestezi in 4 si o prinzi cu un colier de teava masini.Attached FilesLast edited by ynp_46; 16 April 2012, 01:17.
Comment
-
exact la asta ma gandeam si eu doar ca voi suda o teava 20 cm si de 47 sau 50 mm pe traseul masinii ( sper sa fie tot 45mm ..inca nu am masurat ) ca sa ramana definitiv iar crestaturile sa le fac inspre toba unde voi mufa teava de la toba sport...am deja sudata pe toba cam 30-40 cm de teava de 45mm , o sa masor si o sa tai si pe cea stoc cu tot cu o bucata de teava ca sa le pot shimba dupa nevoi ...iar colierul daca nu il voi gasi la un mag de bricolaj il fac eu ca e simplu...chef sa am
sau.....: pun o teava cu ambele capete crestate , prind in coliere si am scapat si de sudura
Comment
Comment