under construction

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Azi , mahmur , si intre gratare si bere pe la tara , m-am ambitionat sa pun toba sport pe masina ( batman-batman) : am inceput cu strangerea materiilor prime de prin curte ,fiind vb de o lucrare low-cost , si prima oara m-am apucat de confectionarea colierului pt toba....din 2 mai mici a iesit unul destul de ok zic eu , care sta fix , dupa care am facut din platbanda un colier pt teava ...si spre mirarea mea traseul original de pe masina era pe 43mm nu de 45 sau 47 cum credeam asa ca teava deja sudata pe carub de 45mm a intrat la fix doar ca am facut cu flexul ( nu recomand nimanui sa taie dupa betii ...era sa tai o conducta de la frana si am reusit sa dau luciu la un arc ) 4 crestaturi si aia a fost ...iar pentru tija care intra in tampon , recunosc , am facut o treaba de mantuiala ( dar am motiv , imi era rau ......de la drob ) am folosit niste fier beton indoit si bagat pe acolo sa tina ...treaba este provizorie si din pacate nu am mai avut timp si chef si lumina sa centrez toba cum trebuie ...e putin intr-o parte dar macar o am pe masina ; urmeaza sa o finalizez zilele astea
    concluzie : nu va apucati sa taiati / montati tobe sau alte accesorii cand sunteti mahmuri sau la reveneala ca nu iese cum trebuie si mai ales sa fie nevoie sa folositi unelte gel flex sau chiar si o bormasina ca sunt foarte periculoase ! iar ca sunet ... e ceva de vis ! nu ma asteptam ... mai ales ca este diesel , se aude super fara silencer ! si nu are acel sunet de tractor cum ma asteptam iar in sarcina la ture joase se aude bestial , repet pt un DCI, iar cu silencerul montat e mai silentioasa ca cea stok ... deci a meritat.....zilele astea sper sa fac si un video sa il urc
    Attached Files
    Last edited by preda_arycy; 16 April 2012, 23:21.
    my ride - still under construction

Comment

• Ma mir cum ai putut intra pe sub masina in conditiile astea! Nu poti face si o filmare sa vedem cum se aude? Chiar imi place acest gen de toba si sper sa pun mana pe bani sa imi iau una cat mai repede si eu!

Comment

• voi posta si o filmare dar zilele astea .... ca de maine incep munca si nu prea mai am timp...
        Last edited by preda_arycy; 16 April 2012, 23:39.

Comment

• Imi place cum a iesit. Acum...daca toba e montata cu acel colier...o poti pune pe cea stock oricand nu?
          Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• in principiu da ...pe cea stoc o pot pune doar daca mai pun o teava de 15-20 cm lungime si de 45mm crestata la ambele capete sa intre peste traseul original de 43 mm si bucatica de teava pe care o mai are toba stoc si sa o prind cu coliere...sau sa sudez oteava fixa pe toba crestata si gata o treaba de 20-30 de minute
            Last edited by preda_arycy; 17 April 2012, 00:17.

Comment

• Dar totusi e bine ca poti pune toba stock "la nevoie"
              Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Sa o alergi sanatos,merita chiar daca e diesel.
                La mine se auzea in "draci"

Comment

• merci , merci

Comment

• azi , din nefericire , am fost sifonat de un idiot care nu a mai avut timp sa se uite in oglinda ..... un bulangiu .... care a mai avut si tupeul sa fuga dupa ce a reusit sa imi zgarie bandoul de pe usa spate stanga si mi-a infundat pasajul si putin bara spate ...la piata muncii , veneam de la rondul alba iulia , vroiam sa fac stanga spre obor... si ma trezesc cu una bucata megane negru (b 66 bsk) ca iese fara nici un stres din coloana din stanga cu viraj maxim dreapta si buf ! omu dupa ce l-am oprit cu japca imi spune ca el nu m-a vazut si ca nu el m-a lovit .....desi el avea bara si aripa sifonata si cu vopsea albastra....dupa care a urmat scandal ,politie , permis suspendat pt idiot .
                    p.s. : omu nu avea nici rca valabil asa ca raman cu pagubele ...
                    Attached Files

Comment

• De ce il lasi sa scape asa de ieftin sa iti faca masina pe banii lui daca e idiot, iar in ceea ce priveste faptul ca circula fara rca inseamna ca nu e constient de riscurile la care se expune si din pacat sunt din ce in ce mai multi care circula fara rca cunosc cazuri concrete!

Comment

• Eu l-as da in judecata , o sa dureze ceva procesul , dar vei avea castig de cauza 100% , si ii vei cere si ceva daune !!
                        http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• Era o organizatie parca care se ocupa de astfel de cazuri, in care ai fost lovit iar celalalt sofer nu avea RCA.Ei iti faceau masina si il dadeau in judecata pe cel care ti-a lovit-o pentru a recupera dauna.
                          Uite ce am gasit pe net Fondul de protectie a victimelor strazii. Merita incercat

Comment

• Azi i-am facut o vizita scumpului si dragului meu prieten , pe care il salut si il respect pe aceaste cale , mateoo.... si omu bucuros ca m-a vazut , a insistat sa imi monteze un short-sifter ca nu aveam si cum asa este el , un prieten bun si care tine la mine ... si am incredere in el , l-am lasat ; deci : de azi schimb treptele scurt si lejer .... ( vezi arogantule cat de frumos vb eu despre tine ? ....si tu ce faci ? ma bagi pe mine la innaintare sa scapi ?... ce uom ! ) lasand la o parte gluma : merita toti banii ! recomand ! super lucrare si cu bucsa minune si cu short-sifterul ! ms mane ! ai o bere de la mine !
                            cat despre micul incident ...am avut mare noroc ca am scapat doar cu atat si nu cred ca merita sa ma mai complic cu judecata si cu alte baliverne ca nu e grav....sincer , nu merita ! prea multa agitatie , alergatura , timp pierdut de care nu dispun.... si in plus , maine o sa o poliseze vali kpt si scap si de urme ..o sa raman doar cu infundatura , momentan .....
                            p.s. : nu am apucat sa fac mai multe poze pt ca mutunache ... pardon mateoo s-a miscat foarte repede
                            Attached Files
                            Last edited by preda_arycy; 21 April 2012, 00:31.

Comment

• mda,pentru cuvintele frumoase data viitoare o sa facem un long-shifter!!!

arogant zici?!!!!
                              sigpic
                              "BRABUS" STYLE

Comment

• nu mai zic nimic .....

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google