under construction

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si cu ajutorul capacelor ascunzi faptul ca ai jante de tabla...gusturile nu se discuta
    sigpic
    Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns

Comment

• Ascund tabla goala , neagra si ruginita a jantelor originale ; ma si acum daca le am de vreo 6 ani de cand am si masina de ce sa nu le pun ? sa imi aduc si eu aminte cum era stok ...plus ca da bine si la ITP care sper sa il fac sapt viitoare .
      my ride - still under construction

Comment

• da i jos pragurile alea...sau macar vopseste le
        AdY_JmL_2015

Comment

• neah ...poate cad singure la iarna

Comment

• hahaha ))) )

Comment

• S-a cam pus praful pe aici de cand nu am mai poastat nimic ...asa ca , ma gandeam sa va mai tin la curent cu una alta ; modificari nu au mai fost facute recent dar ma pregatesc pt primavara :
              Camber shims ( placute pt camber spate ) de 2,15 grade ...poate unii vor spune ca este mult , foarte mult , exagerat ....stiu , este , dar asa vreau ; cracanata la maxim si urmeaza , bineinteles calcule si modificari pt camber fata si vor mai avea loc si cateva mici modificari la garda
              Attached Files

Comment

• Unde se pun placutele alea?
                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• interesant...o sa fie wow cu jantele alea cu buza lata,bafta!

Comment

• nu esti sanatos!!! bv, imi place

Comment

• Ms baieti , si eu sper sa iasa cat mai bine ,
                      @vitriol: placutele vin intre punte si platoul de franare si butuc

Comment

• Frumos proiect ,dar e foarte mult 2.15 sau cat ai tu acolo .... mai ales ca le-ai facut dupa cele de Clio ,si te ve-i lovi de ce au patit toti cei care au plaute de negativitate pe spate de clio 1grad adica inchiderea unghiului "de fuga " sa zic asa ....la tine o sa fie mult mai inchis decat al lor

Acuma depinde cat de joasa ai masina ....in poza e un logan cu H&R si observi pozitia punti spate unde vine placuta de camber ...la clio in a doua poza se vede ca puntea sta "dreapta"..locul unde vine placuta

ca sa fie Ok sa nu apara neplaceri la pozitia roti si sa obti un camber dorit ,trebuie sa dai jos tamburul ...pui masina pe ceva sa simulezi ca sta pe roata ,apoi iei masuri si vezi cum trebuie sa fie inclinata placuta

Puteti sa ma contraziceti dar parerea mea e ca o sa inchida unghiul foarte mult ..bafta
                        Attached Files
                        sigpic
                        Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                        http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Da , ai dreptate , dar aceste placute pot ajusta camberul sau toe in (inchiderea) in functie de cum sunt montate ; adica daca partea subtire va fi montata spre fata masinii va modifica camberul iar daca se monteaza catre spate va modifica toe in-ul asa ca am 2 variante : ori le montez catre fata pt camber si incerc sa ajustez toe in-ul cu o saiba sau sa incerc cate 2 bucati suprapuse (una catre fata si una catre spate )una pt camber si una pt toe in dar pt asta am nevoie sa inlocuiesc suruburile/prezoanele ca sunt scurte

Comment

• spor la trebi. E un subiect care ma cam intereseaza ;)
                            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• te tin la curent .

Comment

• Nu e greu de realizat placuta iar pe fata ori modifici prinderea amortizorului ori suruburi de cadere
                                sigpic
                                Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                                http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google