under construction

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Azi am demontat senzorii si camera , am manjit bara cu putina fibra si am gasit garniturile de la branhii sarite si largite si putina umezeala pe partea soferului probabil de la ploaia de ieri si garnitura crapata/coclita/scuipata ; ca sa pot monta la loc garnitura a trebuit sa tai cam 4-5 cm din fiecare daca gasesc garniturile si depinde cat costa altele noi , le voi inlocui ., daca nu silicon si gata .
    Attached Files
    my ride - still under construction

Comment

• Bine asa!mestereala buna,trece primejdia rea!Sa vina varaaa!
      sigpic

Comment

• Si o sa tina fibra ? . De ce nu ai apelat la cineva care lipeste carene moto/plastice auto sa iti reconstruiasca gaurile ? Si ultima intrebare , de ce ai renuntat la senzori si camera ?

Comment

• Fibra o sa tina , garantez , iar senzorii si camera sunt de vanzare aici : http://www.loganclub.ro/forum/vand_s...31#post1420831
          HAI VARA ! ca am inghetat destul !

Comment

• Am inteles ca sunt de vanzare , vroiam sa stiu de ce ai renuntat la ei , dasta eram curios . Eu unul ii consider mai mult decat utili si chiar le simt lipsa uneori (am avut , poc , nu au fost pusi pe casco ) . Scuze de offtopic .

Comment

• Pai scrie si in descrierea anuntului si pe pagina precedenta unde sunt si 2 poze : le vand pt ca am un proiect sa modific o bara spate si nu mai am unde sa le integrez.
              sincer nu de senzori imi va fi dor , ci de camera , este foarte comoda
              Last edited by preda_arycy; 15 February 2013, 21:25.

Comment

• Atunci ma scuzi ca nu am fost atent.Renunti si la suportul de numar ? Ca poti sa iti iei suport de numar cu camera , nu ce vand baietii la 250ron , le iei de pe ebay (dai maxim 150ron cu tot cu transport/vama/comision).

Comment

• renunt si la suport , numarul va fi lipit

Comment

• adica o sa inceapa sa arate a masina; binenteles, dupa ce o sa dai jos colantul tip carbon si pragurile

Comment

• cam asta e idea...

Comment

• cu eleronul ala sa faci ceva ca arata ca un cur ;) maine in jur de ora 11 cred ca ma apuc de treaba asa ca te astept cu treaba aia sa o testam

Comment

• Ne vedem maine ca si eu sunt curios ..... si cu eleronul ma gandesc serios daca sa il scot sau sa il tremin de finisat .

Comment

• Originally posted by lau911 View Post
                            Frumos proiect ,dar e foarte mult 2.15 sau cat ai tu acolo .... mai ales ca le-ai facut dupa cele de Clio ,si te ve-i lovi de ce au patit toti cei care au plaute de negativitate pe spate de clio 1grad adica inchiderea unghiului "de fuga " sa zic asa ....la tine o sa fie mult mai inchis decat al lor

Acuma depinde cat de joasa ai masina ....in poza e un logan cu H&R si observi pozitia punti spate unde vine placuta de camber ...la clio in a doua poza se vede ca puntea sta "dreapta"..locul unde vine placuta

ca sa fie Ok sa nu apara neplaceri la pozitia roti si sa obti un camber dorit ,trebuie sa dai jos tamburul ...pui masina pe ceva sa simulezi ca sta pe roata ,apoi iei masuri si vezi cum trebuie sa fie inclinata placuta

Puteti sa ma contraziceti dar parerea mea e ca o sa inchida unghiul foarte mult ..bafta
                            adica asa ceva ............
                            Attached Files

Comment

• ai avut dreptate dar am gasit solutia si o sa le fac reglabile

Comment

• One step closer ... azi au ajuns si valvele ; mai ramane sa indrept o janta si sa vad cand le termin de polisat ca sa le incalt
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google