Azi am demontat senzorii si camera , am manjit bara cu putina fibra si am gasit garniturile de la branhii sarite si largite si putina umezeala pe partea soferului probabil de la ploaia de ieri si garnitura crapata/coclita/scuipata ; ca sa pot monta la loc garnitura a trebuit sa tai cam 4-5 cm din fiecare daca gasesc garniturile si depinde cat costa altele noi , le voi inlocui ., daca nu silicon si gata .
under construction
Collapse
X
-
Fibra o sa tina , garantez , iar senzorii si camera sunt de vanzare aici : http://www.loganclub.ro/forum/vand_s...31#post1420831
HAI VARA ! ca am inghetat destul !
Comment
-
Pai scrie si in descrierea anuntului si pe pagina precedenta unde sunt si 2 poze : le vand pt ca am un proiect sa modific o bara spate si nu mai am unde sa le integrez.
sincer nu de senzori imi va fi dor , ci de camera , este foarte comodaLast edited by preda_arycy; 15 February 2013, 21:25.
Comment
-
cu eleronul ala sa faci ceva ca arata ca un cur ;) maine in jur de ora 11 cred ca ma apuc de treaba asa ca te astept cu treaba aia sa o testam
Comment
-
Originally posted by lau911 View PostFrumos proiect ,dar e foarte mult 2.15 sau cat ai tu acolo .... mai ales ca le-ai facut dupa cele de Clio ,si te ve-i lovi de ce au patit toti cei care au plaute de negativitate pe spate de clio 1grad adica inchiderea unghiului "de fuga " sa zic asa ....la tine o sa fie mult mai inchis decat al lor
Acuma depinde cat de joasa ai masina ....in poza e un logan cu H&R si observi pozitia punti spate unde vine placuta de camber ...la clio in a doua poza se vede ca puntea sta "dreapta"..locul unde vine placuta
ca sa fie Ok sa nu apara neplaceri la pozitia roti si sa obti un camber dorit ,trebuie sa dai jos tamburul ...pui masina pe ceva sa simulezi ca sta pe roata ,apoi iei masuri si vezi cum trebuie sa fie inclinata placuta
Puteti sa ma contraziceti dar parerea mea e ca o sa inchida unghiul foarte mult ..baftaAttached Files
Comment
Comment