100 de lei te costa alte numere .
under construction
Collapse
X
-
Originally posted by gabonz View PostSalut, pt a face un set de numere noi e mult de alergat,si ce trebuie sa faci? Si ca si costuri cam cat te costa ?
Originally posted by iulica097 View Post100 de lei te costa alte numere .sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Off: Omu din cate se vede vorbeste sa nu taca! Mai sus a zis ca e "tunata ca in underground" si acuma de placute care nu are nici o legatura (nu stiu de unde pot sa apara)
On: Frumoasa masina, sa o vedem cum arata terminata, spor in continuare la ceea ce tiai propus
Comment
-
Daca ... o sa iasa sigur ceva frumos
p.s. Mie o bere ceva nimic Domnule Geo ca si mie mi-e sete )) canicula asta ......Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Are sa dea o shaorma la subsemnatu' de cand si-a luat al doilea Logan si tot n-a dat-o ramanea-r-ar fara benzina in panta.
Nenea! Capotele nu le revopsesti?
Comment
-
Se pare ca am avut putin ghinion cu vopseaua acum 3 ani cand au fost vopsite usile pe partea dreapta ; idiotii au folosit albastru otoman in loc de albastru egee si au facut pierdere pe aripa fata si spate iar acum dupa ce am vopsit usa si aripa spate imediat a fost vizibila diferenta de culoare ! asa ca piesele au fost matuite din nou si se va revopsi toata laterala ;vineri sper sa iasa de la vopsit si bara fata si sa vadem cea de pe spate daca o sa fie si ea gata sau mai astept putin
Comment
Comment