logan kit by zender

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• la botosani sau la piatra neamt?
    e diferenta
    ps: imi pare rau, dar sa fiti voi sanatosi, ca asta e mai important !
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• man, pune-i mah pozele lu dizain, ca moare ala daca nu vede masina...
      dani (dsign), eu n-am poze. nu mi-au trebuit. am destule amintiri cu masini in sant, nu mai vreau si altele...sorin bag de seama ca a uitat.
      si tot pt dizain: ma bate gandul sa fac topic la my ride cu masinile busite de mine...
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• un topic...doar al tau?? daca te hotarasti..te invitam sa postezi pe topicul nostru
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• i'm back cu noul vss
          Attached Files
          toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• oooo...tare rau bolidu
            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• ooo...da reglabila...foarte frumoasa sorin
              low....&.....slow

Comment

• superb domnu , respecte !
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Pot sa spun ca ma asteptam?

Bravo domnu', stiam eu ca nu te dai batut
                  _
                  B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• man, sper ca acu' nu mai "vede" loganul etape de judetean "by lola"...
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Se baga direct la Coasta
                      _

sigpic

Comment

• bai fratilor frumoasa foc masina asta,amortizoarele si arcele belea,bv domle sa le stapinesti sanatos,dar ce imi place cel mai tare culoarea si cum da cu albul ala....bv .bv bv
                        sigpic
                        Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                        pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• Apreciez suspensia pe are ai puso,dar exteriorul mi se pare putin cam incarcat....sper sa nu mai ai incidente neplacute cu masina!

Comment

• pacat ca pozele nu pot evidentia acel alb perla, privit din diverse unghiuri e chiar bestial!
                            iar suspensia reglabila...
                            singurul lucru care strica acum este numarul de pe fata, indoit, sters, dar se va schimba
                            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• @streulea: dac'-ai sti cum sta pe drum...ne-am dat un pic cu ea, eu si jiji (mareom) si bah...tramvai. bine, tramvai pe la 80, mai sus nu am incercat ca eram in oras.
                              @dizain: o sa se dea lu costa lu' adam... sper ca are atata minte cat sa se tina de ideea de a nu se mai da cu ligheanu' la concursuri. doar de aia are golfu' de rally...sa-l batjocoreasca pe ala, nu veseseu'...

Comment

• Pai bine mah, si familionu'? Voua va place, descreieratilor, dar restul familiei ce zice mah? Moama, si ce ziceam si eu ca mai vedem veseseu' in actiune...
                                _

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google