Cat ai dat pe jante?
logan kit by zender
Collapse
X
-
-
am mai zis o data dar sau pierdut posturile 16000000 toate 4 de la mach1- grigorescu
cristixp multumuesc frumos,am vorbit serios cu sponzorizarea,mai mult sau mai putin cit putem
te rog editeaza postul de mai sus si sterge adresatoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
Comment
-
pus scaunele ,dat 2 zile ,dat tura de antrenament,dat jos
sunt foarte comode la condus,foarte bune, foarte incomode la asezat ridicat de pe scaun
de acum o sa le pun doar la concurs sau cind ma dau duminica la iveco-timisoaratoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
daca te dai jos de cel putin 10 ori pe zi nu cred si mai ales daca ai 105kg si 38 ani ca mine,devine cam incomod,poze o sa fac probabil duminica cind o sa ma antreneztoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
ai ce i-ai dat .. suuper!
Comment
Comment