logan kit by zender

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

de ce ai cronometrat cu 5 in masina?Nu stiu daca are vreo relevanta ,de ce nu ai incercat singur...sa vezi se apropie de valoarea data de dacia..
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by ct-07-apv
      Corect mie mia ajuns de la 0 la 100 in 12:48 secunde (5 persoane in masina). A mai cronometrat careva ca sa stiu comparativ? (am cronometrat de vreo 3 ori cu 2-3 cronometre). Oricum astept raspunsu la intrebare
      daca erai singur in masina sau cel putin 2 pesoane banuiesc ca scoteai mai putin

Comment

ce scrie si la avatar
        arcuri h & r,telescoape bilstein, calculator de renault sport, jenti toora si cam atit
        si invatata de mica sa urce in ture ca asai sta bine dacianei
        uitate pe filmuletele de pe youtube cum urca in ture si nu mi a taiat injectia
        toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Frumos traseu. Trebuie sa fac si eu o "excursie " la Sinnicolaul Mare in viitorul apropiat
          sigpic

Comment

poate sapatamina viitoare intro zi
            toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Ma inebuneste sunetul. Imi place la nebunie loganul tau.De abia astept sa dispun si eu de niste bani.Zender o sa scrie pe el .Imi place cum urca in ture,a fost dresata de mica
              Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

@Christnacht nu are nici o treaba kit-ul zender cu sunetul....daca vrei sunet schimbai toba finala si gata sau mai bine tot sistemul de evacuare si o sa sune si a ta la fel de bine,eventual si un filtru de aer sport si gata.

Comment

sunet borla si design zender = cool

Comment

Imi cer scuze daca s-a inteles gresit.Eu m-am referit la amandoua.O seara cat mai buna tuturor.
                    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

toba borla...mareeeeee si groasa pt sunetul de la sorin!!!
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

si in ianuarie o sa scrie elia pe motor

Comment

din pacate pentru mine astazi doar locul 13 si sub impresia lovirii masinii fiat de stilp poate

o honda crx a mai lovit un stilp si un golf 3 a iesit la un metru de stilpul lovit de fiat,a evitat la limita golful stilpul
                          nicu un pilot nu a patit nimic la acest mare premiu din fericire
                          Attached Files
                          Last edited by andrei; 14 July 2007, 23:10.

Comment

Pacat ca nu ai reusit sa te clasezi in primii zece.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

am luat si in a doua mansa un jalon si am fost penalizat 5 secunde si eram chiar pe 10
                              eu zic pentru ce putere aveau celelalte masini am iesit onorabil eu si cu o nova aveam sub 100 de cai cellalti de la 130 -140 in sus, si am mai zis poate am fost si sub impresia lovirii fiatului pentru ca atunci cind l-a lovit eram cam la 15 metri poate mai putin de el si nu vreti sa stiti ce senzatie naspa ai mai ales ca masina mea este de totata ziua , a celor mai multi sunt cu numere de germania naspa

Comment

Bravo Sorin! Daca nu luai jalonul mai ales in prima mansa scoteai timp f bun (pentru masina care o ai). Oricum ti-am mai zis si acolo ca ai fost laudat de pe margine. Inca o data bravo!

PS: Naspa rau de tot accidentul cu Fiat-ul Coupe. Pe mine cel putin m-a socat
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google