dar de ce VSS-ul va redeveni stock?
logan kit by zender
Collapse
X
-
pt ca am promis sotiei ca nu-l mai chinui, in schimb am luat un golf 1 preparat pe care il voi chinui
arcuri,telescoape,toba = minus
jentile deocamdata vor ramane pe logan pina voi lua altele noi dar tot tora albeLast edited by crististreulea; 16 October 2007, 13:16.toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
multumesc cristi pentru urari si sa va traiasca si voua copii la toata lumea si sa va bucurati de ei si cu eiLast edited by virtualmansorin; 16 October 2007, 12:56.toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
inca nu,cind va fi definitivata masina atunci
doar arcurile si telescoapele au fost de vinzare
toba,scaunele vor lua drumul vw si jentile mai incolotoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
Comment
-
e oficial vss a redevenit inafara de jenti si calculator stock
am redescoperit placerea oferita de a te plimba cu o suspensie stock(a se citi nu mai scutura)toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
Comment
-
E facuta cu gust masina si cap, imi place,sa te bucuri de ea.
Comment
Comment