logan kit by zender

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• AI cumva roti mai mari in diametru pe spate?. Daca da dece?
    MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

• Sorine, ai luat suspensiile mele de te-ai omorat tot...Dar merge si cu barca la rally, stim noi ca se poate si asa
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• ieri trocariciul meau a facut frumoasa suma de 100 000 km
        toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• la mai mareeeeee !!! frumos nr de kilometri ! Sa auzim de bine !
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• man, sper ca ai avut 7000rpm cand a trecut de pe 99999 pe 100000
            La cat mai multi km, fara probleme!
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• seba am mers chiar cu a 1 ca am facut poze
              am si eu discuri ventilate si gaurite zimmerman pe fata
              toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• total of topic si on topic cei trei blanari din vestul tarii de pe logan club : bigman aka mare om
                seba aka rastunator principal
                sorin aka viteza treia sau patru blana
                Attached Files

Comment

• cei trei crai de la rasarit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

de la vest, mah, de la vest!
                  Last edited by Seba; 14 January 2009, 15:37.

Comment

• Originally posted by virtualmansorin View Post
                    total of topic si on topic cei trei blanari din vestul tarii de pe logan club : bigman aka mare om
                    seba aka rastunator principal
                    sorin aka viteza treia sau patru blana
                    sorin aka mers constant la 7000
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• 5000 - 5500 ca nu mai trag asa tare de ea bre

Comment

• Salut. Foarte frumoasa masina!!! Am si eu o intrebare???de unde mai pot cumpara un kit zender????? Sa ai grija de tine si de masina.

Comment

• back in bussines
                          Attached Files

Comment

• man, bafta maine dimineata la rally!
                            ps: sa vin la alfa in fusta mini, cu stegulete si pompoane?

Comment

• unde au fost pompoanele?

http://natcoracing.ro/videos/59/3lic1.wmv si o sa mai pun filmarea din masina

Comment

• Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos.Cu Golf ul ce ai facut?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google