logan kit by zender
Collapse
X
-
Frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos!
Imi plac jantele Tora si pragurile.;)
Comment
-
Tot kitul e Zender.;)
Comment
-
este in timisoara dyno???
multumesc inca o data pentru urari
nu pot sa pun nicu un film mic nici mpeg,nic wmv,nici swfLast edited by virtualmansorin; 16 April 2007, 23:49.toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
dap...oricum gumele alea..nu pui ceva cu talonul mai mic...sunt prea bagate sub aripa?
Originally posted by virtualmansorineste in timisoara dyno???
multumesc inca o data pentru urariPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Trebuie sa fie si in Timisoara Dyno, daca nu in Arad este sigur.;)
Comment
-
buna alegere...stopurile negre :p
Si niste angeluri ar fi frumoase ;)
Eu am vazut la cineva in masina un DVD cu ecran motorizat ..mi-a placut la nebunie...da era in jur de 500 eu dar daca as avea...mi-as cumpara.Cel putin daca vand masina...il dau jos si pot sa il pun in urmatoarea ;)Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
repun pozele
am inteles ca angel eyes nu sunt chiar ok la luminaAttached Files- soso1_jpg.jpg (182.5 KB, 343 views)
- soso2.jpg (221.9 KB, 447 views)
- soso3.jpg (236.3 KB, 609 views)
- soso4.jpg (222.2 KB, 470 views)
- soso5.jpg (131.6 KB, 300 views)
- soso6.jpg (100.7 KB, 283 views)
- soso7.jpg (172.2 KB, 241 views)
- soso8.jpg (252.3 KB, 389 views)
- soso9.jpg (189.4 KB, 380 views)
- soso10.jpg (198.4 KB, 535 views)
toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
Comment