Si eu mi le-am vopsit,sunt multumit de ele.
Loganul lui Toddy
Collapse
X
-
Mai bag si eu cateva poze cu interiorul .Astept sugestii si critici pt. al face sa arate mai bine .Last edited by Toody; 9 June 2008, 18:58.
Comment
-
Salut!
Am fost pe la tara si am facut cateva poze pt. cine e interesat...
Am vopsit jantele si am renuntat la capace , imi place mai mult cum arata asa.Last edited by Toody; 14 June 2008, 17:58.
Comment
-
@spark88
Momentan ma zbat sa rezolv treaba cu turbina , am fost astazi la un service si mi-a zis sa revin saptamana viitoare sa imi spuna cum sta exact treaba cu turbina , si poate o rezolv mai ieftin ...
Dupa ce termin cu turbina vreau sa-mi iau difuzoare pe fata (ce-mi recomandati?Pana in 150 lei).Ma gandeam si la varianta de a pune autocolant negru pe capota , dar nu sunt inca sigur.
@burtosu
Jaluzeaua pt. Luneta e luata dintr-un magazin de piese auto de aici din Targoviste si a costat 30 lei si da , nu trebuie data nicio gaura pt a se monta.
Comment
-
@D-FENS
Am avut capace si am renuntat la ele , parca arata mai bine cu jantele vopsite asa.Multumesc de apreciere!
@bogdan_1984
Multumesc de informatie!O sa ma duc intr-un magazin de specialitate sa ma interesez de difuzoare.
Ca ziceti , sa punt autocolant negru mat pe capota?!
Comment
-
Frumos imi place cum arata masina. Am observat ca ai investit foarte mult in ea.. As avea o intrebare care vad ca nu a pus-o nimeni cati bani ai dat pe ea?, si cu ce suma ai ajuns acuma dupa ce ai facut revizii schimbat amortizoare cd-player etc. Sa o stapanesti sanatos.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment