If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
- = M V P = - (Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 1 Editia 2011 )
Ce tare . Ce becuri ai folosit ? Ca lupele sunt cu bec d2s nu ?
Urmeaza si eu sa fac identificarea si imi este sa nu comenteze baietii veseli ... Asa cu lupele + halogen nu cred ca pot comenta
Au fost montate doar de poza, sunt niste H7 puse de forma, iti dai seama ca nu le-am lasat acolo, degaja multa caldura si putina lumina :p !!! Pentru identificare incearca sa faci rost de un set de D2S-uri cu 4000k sa fie mai galbuie, nu stiu ce sa zic.
Da mister am fost cu jantele pe 17", no problem daca ai prieteni si nu ti-o blocheaza R.A.R.-ul !!!
Da Florine eu eram, ma duceam spre ITP, ma bucur ca atrage priviri si este placuta ochiului !!! Respect !!!
Da mister am fost cu jantele pe 17", no problem daca ai prieteni si nu ti-o blocheaza R.A.R.-ul !!!
Da Florine eu eram, ma duceam spre ITP, ma bucur ca atrage priviri si este placuta ochiului !!! Respect !!!
STR8 =»»HTC =»» Forum Runner
Asa Manule, lauda-te cu treburile astea in public.
Stim cu totii cum se fac ITP-urile, dar fii si tu mai discret un pic.
Am facut si geometria !!! Sunt multumit, baietii de la AutoSoft s-au miscat impecabil si au lucrat curat si sigur!!! Acum pot sa spun ca pe fata e newwwww !!! Anvelope noi, jante reconditionate si echilibrate, bascule, capete de bara, bielete antiruliu toate noi, nu am schimbat bieletele de directie si bucsele de la bara stabilizatoare, cele de pe mijoc deoarece nu necesitau.
Acum merge bine, fara trosnituri si cloncanituri B-) !!!
Mister eu am facut geometria mai mult pentru ca am luat anvelopele astea noi si nu merita sa imi bat joc de ele, nici la mine nu tragea mai deloc, dar la masuratori era ceva diferenta, o sa pun photo cu fisa tehnica sa vedeti diferenta !!! Toata treaba a fost asa : 20 constatarea, si timp de o luna mi-am remediat problemele constatate si am mai platit diferenta de 52 ron, deci toata distractia costa 77 ron.
era si pacat ca mai ales ai umblat la articulatie si aveai anvelopele noi.
La mine odata sau de 2 ori s-a facut geometria in garantie cand mi-au schimbat capete de bara si pivotii dar aveam jantele pe 15 iar in 3 ani nu s-au uzat uniform sau ceva
daca schimb anvelopele anu asta sigur o sa fac geometria ca e pacat
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment