Ingrijita si frumoasa ca de obicei,bafta cu ea pe viitor !
- = M V P = - (Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 1 Editia 2011 )
Collapse
X
-
-
ai tradat omv-ul )))))))))sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
In 2015 MVP-ul a intrat la "hibernare" de cand a dat zapada ! ! ! S-a mai lucrat cate ceva pe la el, dar nu la scara mare. Daca tot sunt ok cu partea estetica pe 2015 as vrea sa mai lucrez la setari:
-Frane : lichid ATE Blue Racing dot4 + placute ATE + furtune frana fata
-Aprindere : Buji Iridium, si un set de fise Magnecor
-Antifonare : pe toate suprafetele interioare care au ramas neatinse; o mocheta de ph2 (e mai groasa, mai pufoasa, a mea de ph1 din fabrica zici ca a naparlit, s-a tocit) daca gasesc in stare ok
-Ulei motor + cutie : as vrea sa trec la motor pe Castrol, ori la Elf 5w40 full sintetic, iar la cutie se stie ELF 75w80(Alessandro, Lau si GIT-ul stiu de ce )
-Body : prelungire pentru bara fata (Astra G sau ceva care sa vina frumos, la linie cu toata caroseria si pragurile) + montat eleronul de lunetasigpic
The MVP
Comment
-
-
-
Alti se pregatesc de primavara cu jante si anvelope de sezon, eu daca tot nu le-am dat jos toata iarna slicurile [emoji12], ma pregatesc cu hidratare intensa : ulei motor, lichid de frana, antigel, furtune de frana noi, era vremea sa le schimb dupa 9 ani de presiune !!!
HTC <<==>> TapaTalksigpic
The MVP
Comment
-
Pai sa zicem asa:
-ulei motor Castrol Magnatec 5w40 full sintetic
-Antigel Glicerol Type D Origine
-Lichid frana ATE Supre Blue Racing Dot4, punct fierbere umed :198℃, punct fierbere uscat :280℃
-Furtune frana Origine Hutchinson (70 ron setul) de la mesterul Evali Daniel.
HTC <<==>> TapaTalkAttached Filessigpic
The MVP
Comment
-
Comment