Fix despre ala vb 5w40
- = M V P = - (Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 1 Editia 2011 )
Collapse
X
-
Nu se potrivesc
In we asta demontez o usa spate de pe Duster, te invit la probe. Pe stanga cred ca e nevoie s-o demontez, nu mai stiu
Comment
-
-
mister, o poza numai pui si tu cu frumusetea ) ... de vazut numai zic cat de scump esti la vedere !
Comment
-
Da Dany recunosc ca nu prea am mai venit la intalneli, dar se stie ca nu v-am uitat, va am la corazzzzon !!! Am avut treburi (fetita, casa, cealalta masina, serviciu) , dar o sa revin si la intalneli !!! Cat despre baba mea, se tine bine, 10 ani, ingrijita, forja, mai o groapa care mi-a taiat o anvelopa( bine ca a scapat janta), si cam atat!!! Promit ca bag poze!!! Respect !!!
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
The MVP
Comment
-
cum ai reusit MVP sa tai o anvelopa???!?!?!?! in masa de bucuresti de kko.... eu am scapat pana acum sper sa nu fie probleme in viitorsigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
O groapa grava exact langa o linie de tramvai, pentru cine stie unde intorcea 34 spre popesti. Am rezolvat-o, am luat alta anvelopa identica noua, pacat ca nu avea mai mult de 5000 km. De la groapa aia mi-au sarit(retezat) si bieletele de la bara stabilizatoare, si le-am schimbat si pe alea. Dupa toate astea e in regula acum !!!
The MVP
Comment
-
maaaamaaa e nasol...sa stiu de acum incolo sa o iau mai incet pe acolo
si eu acum o luna am luat pe cheiu dambovitei , langa facultati acolo, au asfaltat si s-a lasat asfaltu iar la 80 la ora am zis ca am facut praf si jantele si anvelopele pe partea dreapta dar am scapat
e crima in bucurestiul astasigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
ImageUploadedByTapatalk1445193860.255861.jpgImageUploadedByTapatalk1445193878.831593.jpg
Poze proaspete de azi!!! De cat de statuta este au atacar-o melcii si alte lighioane [emoji12][emoji12][emoji12] !!!
The MVP
Comment
Comment