sibianu-le aparatorile alea de la tiranti usilor le-am procurat de la silviu79 de la sectiunea "Strict legat de masini" bazar.
- = M V P = - (Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 1 Editia 2011 )
Collapse
X
-
Volan multifunctional
Pozele cu telecomanda . Respect pentru Stefi_sezione, de la care am cumparat telecomanda.sigpic
The MVP
Comment
-
-
-
Simpatica telecomanda ta ma gandeam de mult sa-mi iau si eu una identica dar am o oarecare teama ca o sa-mi ramana urma pe volanum imbracat in piele daca o sa vreau sa o dau jos in viitor.Oare nu ai tentanta pt hoti? desi is genul de persoana care nu prea are frica de furt chiar daca nu am alarma, probabil si pt ca nu am fost nici o data pradat .
Comment
-
Mie unu nu imi este frica, am avut masina sparta, dar a fost totul spre bine , mi-am luat ce player am vrut eu.
Am si o noutate la M V P - ul meu, care este pe drum, 2 piese de tuning exterior, respectiv 2 eleroane de la Dacia : luneta + portbagaj ! ! ! ca in pozele de mai jos ! ! !sigpic
The MVP
Comment
-
Au ajuns eleroanele cu bine , o sa pun niste poze cu ele maine probabil, dar nu pe masina, nu ma grabesc sa le montez, trebuie facute cate lucruri inainte : Dat jos coada de rechi, vopsit eleroane si o vizita in service pentru schimbarea portbagajului si rezolvarea ruginii din portbagaj.sigpic
The MVP
Comment
Comment