Se rezolva si pentru tine Viorele , sa ajunga pe stoc. Vineri ajung si jantele, si statia pentru boxele spate, am eleroanele de montat, poate reusesc sa pun mana pe niste praguri Zender, am treaba multa vara asta !!! Si primul lucru care il bag in masina dupa jante sunt neaparat niste arcuri H&R sa o las ma jos, ca o sa arate ca tractoru cu jantele fara arcuri sport.
- = M V P = - (Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 1 Editia 2011 )
Collapse
X
-
Jante pe16 !!!
Before si after cu noile jante pe 16' cu 205/45/16 da bine rau . astept pareri de la voi !!!sigpic
The MVP
Comment
-
Frumoasa foc, felicitari pentru noile achizitii. Acum urmeaza sa ii iei arcuri caci este distanta prea mare intre cauciucuri si pasajul rotilor. Sa ne aratati live masinile atat tu cat si catalin (fof) ca ati facut progrese saptamana asta.
Comment
-
Felicitari....Masina ta este super frumoasa. Ne punem amandoi arcuri ?
Sunt de acord cu Cezar la ce a spus.
Apropo cum este sa ai 45? Simti pietricelele?
Cu bine, si mult spor in continuare, masina ta este super ingrijita.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
felicitari pentru achizitie
nu se cunoaste atat de mult in poze insa ti-a crescut distanta intre aripa si roata...cu HR s-ar vedea mult mai bine...poti vedea poze la my ride la a mea"Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
Comment
Comment